2777
2789
عنوان

خانوما میشه بدون مسخره کردن کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 19 پست
من فقط مشکوک شدم از دستمال هاش گرفته باشم حساس شدم

نه نگران نباش نوعشون فرق داره 

اگه از پدرتم گرفته باشی که خیلی احتمالش کمه خودواژنت دچار خارش نمیشه 

کشاله های رونات ممکنه خارش بگیره 

واژن مرطوبه اون مدل قارچ داخلش رشد نمیکنه . احتنالا حساس شدی تلقین کردی بدنت ب خارش افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط مشکوک شدم از دستمال هاش گرفته باشم حساس شدم

اب زیاد بخور اولا دوما برو دکتر.سوما من یه دفعه خارش گرفتم زد به پهلو هام قرص سیپروفلوکساسین خودم انگار اب روی اتیش بود.با نظر دکتر میتونی این قرص را بخوری .خشک کننده هست عفونت را جمع میکنه 

زدم تو نت چیزی ننوشته بود...ولی نزدیک پریودم دیگه خیلی خیلی زیاد شد خارشم نت نوشته بود تغییرات هورمو ...

آیا سرترالین میتونه باعث خارش واژن شود ؟

بله، سرترالین که یک داروی مهارکننده بازجذب سروتونین (SSRI) است و برای درمان افسردگی و اختلالات اضطرابی استفاده می‌شود، می‌تواند برخی عوارض جانبی جنسی داشته باشد. از جمله این عوارض ممکن است کاهش ترشح طبیعی واژن و در نتیجه خشکی و تحریک واژن باشد که ممکن است باعث خارش و ناراحتی شود.

با این حال، خارش واژن می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد که ممکن است مرتبط با استفاده از سرترالین نباشد، مانند عفونت‌های قارچی، باکتریایی، حساسیت به محصولات بهداشتی یا تغییرات هورمونی. اگر شما یا کسی که می‌شناسید این علامت را تجربه می‌کنید، توصیه می‌شود که با پزشک معالج مشورت کنید تا علت دقیق آن مشخص شده و درمان مناسب ارائه شود. پزشک ممکن است در صورت لزوم دارو را تنظیم کرده یا راهکارهای حمایتی برای کاهش علائم پیشنهاد دهد.

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
آیا سرترالین میتونه باعث خارش واژن شود ؟بله، سرترالین که یک داروی مهارکننده بازجذب سروتونین (SSRI) ا ...

وای پس ممکنه از همین باشه 

😑😑میل جنسی ک کلا ندارم 

مرسی عزیزم به دکترم میگم 

برگشت به آزادی🕊