2777
2789
شوهرم نمیاد شام منم اینارو دادم دخترم بخوره حوصله شام ندارم میدونم یه ساعت دیگه عذاب وجدان میگیرم

اوخی قربون انگشتاش😍😘

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوخی قربون انگشتاش😍😘

خدانکنه مرسی عزیزم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

عزیزم یبار عیب نداره ولی مراقب کوچولوت باش

مرسی عزیزم باردارم به خدا خودمم ضعف دارم نصف کیک خوردم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پیاز داغ و رب و ادویه و نمک درست کردم..هویج حلقه ای خورد کردم با بامیه ریختم داخش..آب جوش اضافه کردم..دوتا عصاره گوشت زدم..یکم که پختن سیب زمینی نگینی درشت خورد کردم..کامل پختن..شوهرم دوست داره..این شام امشب ما بود🥰

...