2777
2789
عنوان

چهل ساله و بالاتر ها لطفا بیاین دوس دارم از تجربتون بگین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
رشته دانشگاهیم آینده دار بودحرفای مردم برام مهم نبودوقتم رو پا گوشی و تی وی هدر نمی‌دادمبه ظاهرم و س ...

نکته خوبی بود هدر دادن وقت با تلفن و گوشی😐

اهمیت دادن ب سلامتی منظورتون ورزشه؟

بعد 40 سالگی دیگه حرف دیگران برام اهمیت نداره که پشت سرم چی بگن یا چی نگن فقط برا دل خودم زندگی می‌کنم 

اگه به عقب برمیگشتم بیشتر به خودم اهمیت میدادم کمتر خودمو فدای دیگران میکردم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دقبقا 32 سالمه و دو تا بچه دارماز بعد 32 چیز خاصی تو ذهنتون نیس؟من سعی میکنم بیشتر به سلامتی و ت ...

نه خوب من همیشه حواسم و سلامتی بوده

فقط از ۳۸ یهو بعد سالها وزنم بالا رفت برمیگشتم شاید ورزش میکردم 

الان نمیرسم متاسفانه 

ولی ورزش واجبه 

البته کرم مراقبت پوستی بیشتر استفاده میکردم 

برای دستم همینطور

بعد 40 سالگی دیگه حرف دیگران برام اهمیت نداره که پشت سرم چی بگن یا چی نگن فقط برا دل خودم زندگی می‌ک ...

اهمیت ندادن به حرف مردم👌

اولویت اول خودمون بودن👌

اول اینکه چقدر خوبه که این سوال رو الان از خودت پرسیدی.🌷

حتما ضدآفتاب بزن و آبرسان و مرطوب کننده رو جدی بگیر.

ورزش حداقل دو روز در هفته داشته باش

تغذیه سالم داشته باش. آب کافی و میوه و سبزی کافی بخور

روی خودت و اهدافت تمرکز کن.. قدر خودت رو بدون

به حرف و حدیث دیگران توجه نکن.. رو خودت تمرکز کن .خیلی مهم.

از جوانی ات در حد تعادل لذت ببر.. لباس های رنگی که دوست داری‌ تفریح منظم و ...

به نظر من ۴۵ ساله اینها مهمترین چیزهای بودند که من تا حدودی ازشون غافل بودم و نتیجه اش رو دیدم.

دقیقا

تازگیا اقایی دیدم 79 ساله، ماشاالله با وحود مریضی و مشکلات زندگی اتقد روحیشون خوب بود،

فک کن از 72 سالگی ورزش رو شروع کرده بود

ایشونو دیدم ب معنای واقهی حس کردم هیچ وقت برا شروع دیر نیس،امروز شروع کردن بهتر از فردا شروع کردنه برا هر کاری

اول اینکه چقدر خوبه که این سوال رو الان از خودت پرسیدی.🌷حتما ضدآفتاب بزن و آبرسان و مرطوب کننده رو ...

میدونی عزیزم مادر خود من بعضی نکات رو رعایت نمیکرد و اثرش رو تو جسم و روحش کامل میبینم،

اصلا مراقب خورد و خوراکش نبود و اضافه وزن داشت باعث شد تو چهل و چهار سالگی ارتروز بگیره،

درسته وزنش رو بعدها کم کرد ولی موستش خیلی خراب شد،

همیشه غصه خور بود و هیچی رو بی خیال نمیشد و اوناییکه بی خیالی طی میکردن رو شماتت میکرد،فک میکرد خودش خیلی کار خولی انجام میده از کاه کوه میسازه، روحیش رو داغون کرد

اینا برام درس عبرت شدن

من خودم ده سال پیش اشتباهاتی داشتم 

دوس دارم سالها بعد کاش گقتنم گمتر باشه برا همین از تجربه های دیگران میخوام استفاده کنم و رو زندگی ادمایی که اوکی ان دقت میکنم تا نکاتشونو بگیرم

میدونی عزیزم مادر خود من بعضی نکات رو رعایت نمیکرد و اثرش رو تو جسم و روحش کامل میبینم،اصلا مراقب خو ...

چقدر اون "" غصه و حرص خوردن "" یادآوری خوبی بود برای خود من. 

چه تاپیک خوبی زدی خدایی. بازم میام بخونم بقیه چی گفتن که من هم باید توجه کنم. مرسی عزیزم

چقدر اون "" غصه و حرص خوردن "" یادآوری خوبی بود برای خود من. چه تاپیک خوبی زدی خدایی. بازم میام بخون ...

اره غصه خور بودن

موندن روی یه اتفاق بد زندگی و ول نکردنش،طوریکه ضربه اون اتفاقو چند برابر کرد،

درس نگرفتن از اتفاقات،

هیجانی رفتار کردن و به عاقبت کار فک نکردن،

توجه نکردن ب اقتضای سن بچه ها و گیر الکی دادن،

فوکوز کردن ب اتفاقات بد زندگی و ناشکری های زیاد،

اولویت رو دیگران گذاشتن،افرادی غیر از اعضای خانواده یه جورایی مهر طلب بودن،

راستی درباره تغذیه هم سعی دارم قندهای ناسالم و مصرف نمک رو مراعات کنم،مصرف اب رو بالا ببرم،ولی هنوز هم تو مصرف میوه و سبزی و کم کردن روغن مشکل دارم