2777
2789

از وقتی ازدواج کردیم فهمیدم شوهرم سیگار می‌کشه قبلش نمیدونستم با این که دوسال نامزد بودیم همیشه جنگ دعوا داشتیم سر ترک کردن سیگار ولش نکرد هم الان دوماهی میشه جدا نشستیم قبلا خونه مادرش بودیم اولش فقط همینجوری الکی کش میرفتم سیگار ازش وقتی ناراحت بودم میکشیدم حالم بد میشد دهنم تلخ میشد ولی بعد یه ماه روزی دوتا میکشم اصلا نمیخام ولی نمیدونم چرا انگار همش یه چیزی کم دارم تا نکشم این حس نمیره وقتی شوهرم نیست میکشم میترسم بفهمه من خودم مریضم هم کلی مشکل دارم کلیه عفونت دندون کمر هزارتا چیز دیگ میترسم اینو بکشم بیشتر بشن تروخدا بگین چیکار کنم اصلا نمیخام بردارم سیگار ولی وقتی میبینم گذاشته دوتا برمی‌داریم بعد که میکشم عذاب وجدان میگیرم کسی هست اینجا سیگار بکشه و بعد ولش کرده باشه چیکار کنم از دستش خلاص بشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیگار کلا خیلی وسوسه داره،ولی تو میتونی ی بار بگو دیگ برنمیدارم و تمام 

باید اراده داشته باشی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بزارش کنار من از سیگار متنفرم چون تو اوج جوونیم وقتی خوشبخت ترین بودم این سیگار لعنتی کاری با ریه های بابام کرد ک از دستش دادم تمام آرزوهام رویاهام با پدرم معنا میشد تواین دنیا والان خیلی احساس بدبختی میکنم با اینکه زندگیمم خوبه،فقط به کسایی ک دوستشون داری و دوستت دارن فک کن به پدرومادرت بعدم بزارش کنار💔

عزیزم اول اینکه سعی کن مصرفتو زیاد نکنی و همون تعداد نخی که قبلا میکشیدی رو بکشی و بعد هم سعی کن روزانه یه نخ کمترش کنی ممکنه روزای اول خیلی اذیت بشی به دلیل ترک نیکوتین و اسهال و وسوسه بشی که بکشی اما نکش خیلی بده سعی کن اول روزی یه نخ بعد سه روزی یه نخ بعد هفته ای یه نخ بکشی یه ماهه ترکت میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊