2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم

84 بازدید | 7 پست

سلام من چند مدت پیش با یه آقایی آشنا شدم ایشون ۳۶ سالشه من بیست ودو 

من بعد یه مدت باهاش کات کردم 

تو تمام این مدت این آقا به من پیام میداد دوست دارم واین حرفا

چندروز پیش یه پیامی داد گفت بیا حرف بزنیم معیارامون برای ازدواج وبگیم واین حرفا 

من بیشعور هم جوابش ودارم دیگه هی میگفت همین الان بیام خواستگاریت هر یکساعت زنگ وپیام که دوست دارم،من امروز دیدمش با اینکه بهش گفته بودم مثلا آدم یه شاخه گل بگیره وتوعمل نشون بده واین حرفا هیچی نگرفته بود منم نمیدونم میخوام باهاش باشم یانه نمیدونم درکم میکنید یانه اینجوریه که موقعیت مناسبی ممکنه بهتر پیدا نکنم بعد به خودم میگم واقعا دوسش دارم میبینم واقعا دوسش ندارم فقط میگم کیس مناسبی برای ازدواج ولی از وقتی باهاش حرف میزنم معده درد عصبیم شروع شده افسردگی گرفتم از اتاقم نمیام بیرون ،انگار دیوونه شدم خودم نمیدونم با خودم چند چندم،پیش خودم میگم همین الان بهش بگم که دوسش ندارم )قبلا گفته بودم بهش حسی ندارم)اینجوری انگار دارم باهاش بازی می‌کنم، آخه یه جوری حرف میزنه من حتی نمیتونم بگم نمیخوام باید چیکار کنم توروخداکمکم کنید

همیشه برای دختر گزینه های دیگه هم وجود دارن

آخه این چیه که با سن عمو و کلی چیز دوست نداشتنی گرفتارش شدی؟ یکم به خودت برس ببین پسرای نسل خودت چه قدر بهترن و خاطرتو میخوان

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفتون رو رک بزنید یهش

سنش رفته بالا سریع میخواد ازدواج کنه،بچه دار بشه 

من فقط بیست ودوسالمه من دلم میخواد واسه آرزوهام تلاش کنم،درضمن من بهش گفتم نمیخوام نزدیکم بشه یا کاری کنه اما به زور لپ منو بوسید دوبار حتی به من احترام هم نذاشت با اینکه گفتم نمیخوام