2777
2789
عنوان

خانما لباس زیر میپوشید بیاید سوال شخصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7884 بازدید | 230 پست
استارتر ببین کاراتو🤣🤣🤣🤣این بنده خدارو بعد بیست سال درگیرش کردی

والا.تا الان یکبار هم  صحبت از سیاهی سفیدی یا صورتی بودنش نشده.و یه نکته دیگه معذرت میخوام اکثر این فیلمای بد هم که سیاه پوستن دیگه فکرشو بکنید😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی به این نداره که اونجای اقاها چه شکلیه بعضیا کلا اعتماد بنفسشون از دست میدن،،،من خودمم اینطور بو ...

اره ولی دستگاه تناسلی قشنگ وجود نداره،منم تو مجردی همچین حسی داشتم ولی بعد ازدواج ک چشمو گوشم بازشد فهمیدم مال همه همونجوریه،

شما بهداشتتو رعایت کن،عطربیکینی بزن،ژل شست‌وشو بزن، لیزر کن، دیگه ازخودت راضی میشی، ولی تغییر آنچنانی در قیافه دستگاه تناسلی نداره،فقط بهداشت باعث حس رضایت میشه،

تو مجردی همه ی مدت تیک میگیرن و ازخودشون بدشون میاد،یکی از دماغش،یکی از اندامش،یکی از واژینالش، اینا طبیعی هس،بخاطر اعتماد بنفس پایینه، باید رو خودت کارکنی، اونجات شکلش تغییرنمیکنه،

من خودم دستگاه لیزر دارم،بدنم رو کامل لیزرمیکنم،ولی شکل اونجای آدم تغییرنمیکنه،رنگ پوستشم همینطور، فقط اعتماد بنفسم بالا رفته و حس خوب میگیرم.

باید حقیقتارو قبول کرد اونجای آدم شکلش همونجوریه،مال همه همونجوره، فقط تو باید تمیزو بهداشتی باشی بدنت بوی خوب بده تا ازخودت لذت ببری  

والا.تا الان یکبار هم صحبت از سیاهی سفیدی یا صورتی بودنش نشده.و یه نکته دیگه معذرت میخوام اکثر این ...

من تجربه کردم هرچی ادم حساس بشه و جلوشوهرش ب زبون بیاره اون تازه چشماش باز میشه...وگرن اعتماد ب نفس داشته باشی ب قول اون کاربر آب از لب و لوچه شون راه میفته..اصل کار مهمه..بنظر من انقدر ک بهداشت و تمیزیو اخلاق و پایه بودن تو رابطه مهمه سیاهی اونجا مهم نیس

اینم قبول دارم تنگ نباید باشه خب

آره تنگ بده

باید راه گردش هوا داشته باشه😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀