2777
2789
عنوان

چطوری یسری ها مهاجرت میکنن چین😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 50 پست

چین توی 2050 به سر میبره نرخ تورم 0.3- دارن و باتوجه به جمعیت پایش خوبی داشتن در تکنولوژی پیشرو هستن و اقتصادشون ثبات داره

از بازار عظیم چین و کالاهای صادراتی شون هم که لازم نیست چیزی بگم

عجیب اینه که ما با نرخ تورم نزدیک به 40 چطور اینجا زندگی میکنیم و هنوز موندیم

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی انگار یدونه داشت هزار تا دیگه هم داشته باشه وضع همینه مگه تغییر میکنه

چرا نمبکنه

کشوری با تکنولوژی چین یعنی همه استخراش اینجوریه؟

الان تو همین ایران استخر بالاشهر و پایین شهر یکیه؟

استخر خصوصی و عمومیش یکیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پیشرفتش خیلی خوبه واقعا جزو پیشرفته ترین کشورهاست ، دانشگاه هایی با رنکینگ عالی داره و ...

من تاحالا این استخر این مدلی ای که شما میگید رو توی چین ندیدم گرچه خب جمعیت زیاده پس دیدن همچین چیزی توی یه منطقه ی فقیر نشین خیلی هم بعید نیست من قسمت موردعلاقم سرزنده و شاد بودنشون بود که اکثر پیرمرد پیرزناشون صبحا توی پارک میرقصن و ورزش میکنن و اینکه کلا گرونی نبود زیاد مهاجرتم یه سفر یه هفته ای نیست که کسی چمدون ببنده و بره کسی که مهاجرت میکنه باید دو بار بره اون کشور رو لااقل ببینه تا بفهمه میتونه با شرایطش کنار بیاد یا نه

در کل هر کشوری خوبی و بدی های خودش رو داره 😊

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

زگیل تناسلی از آب آلوده هم منتقل میشه مقاله های خیلی زیادی دربارش نوشته شده میتونید مطالعه کنید

فقط رابطه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
زگیل تناسلی از آب آلوده هم منتقل میشه مقاله های خیلی زیادی دربارش نوشته شده میتونید مطالعه کنید

و به کسی سرایت میکنه که بدنش مستعد باشه و ضعیف که خیلیا بدنشون ضعیفه بخاطر تغذیه نامناسب هوای آلوده

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
ملت ما اکثرا همیننیا زود قضاوت میکنن و از روی یک فیلم فکر میکنن همه چیز دانن یا دستشون به گوشت نمی‌ر ...

بله بعضی از ماها معمولا همینطوری هستیم. 

کمتر کسی میبینه که با چه سرعتی دارن تو زمینه های مختلف پیشرفت میکنن. 

خواهر من بنده خدا یه سفر رفت پکن،دهنش صاف شد،از بوی خوراکی های اونجا جوری دل و روده اش پیچیده بود به ...

واقعاااا؟؟

من فکر کردم غذای هندی ها بده

اونی که میگه از استخر hpv/ hiv گرفتم خودش خوب میدونه از کجا گرفته فقط داره بهانه تراشی میکنه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
پیشرفتی که اونا تو کشورشون دارناین چیزی که شما میگی جوکه براشونبعدم فقط یک استخر نیست کهاوناهم بالاش ...

درسته وای خب جمعیتشون خیلی خیلی زیاده و کشور کوچیک نمیدونم چطور دارم اینقدر خوب مدیریت میکنن تازه مهاجر هم میپذیرن

اونی که میگه از استخر hpv/ hiv گرفتم خودش خوب میدونه از کجا گرفته فقط داره بهانه تراشی میکنه

عزیزم have زگیل تناسلی give بیماری ایدزه.

hpv از طریق رابطه جنسی میتونه منتقل بشه که قطعیه از آب آلوده هم میتونه منتقل بشه فقط به کسایی که بدنشون مستعده در نهایت hiv از رابطه جنسی و مایعات بدن منتقل میشه که خیلی مفصله قضیش

پیشرفتش خیلی خوبه واقعا جزو پیشرفته ترین کشورهاست ، دانشگاه هایی با رنکینگ عالی داره و ...من تاحالا ...

چین بخاطر پیشرفت و تورم خیلی خیلی کم برای خیلی ها مقصد مهاجرته و خب میشه در نظر گرفت همه کشورشون در حدی نیستن که بتونن توی منطقه عالی زندگی کنن حدودا ۶۰ درصدشون به اون اندازه پول ندارن اما پولداراشون واقعاااا پولدارن جواهر های خیلی گرون و لباس های خیلی خیلی گرون میپوشن ولی خب در نهایت بنظرم ژاپن هم از کره بهتره هم چین