2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه لباس ولی هیچی نمیخام دیگ فقط عشقمو 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

اگه این چیزا خوشحالت نمیکنه برو یه بجه بیچاره پیدا کن هزینه تحصیلشو کتاب کنکور و...بهش بده تا درس بخونه زندگی خودشو خانوادشو عوض کنه  بعدش کلی خوشحال میشی و حس خوبش برات مدت طولانی میمونه

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
زیاد نمیتونم توضیح بدم ولی درکل این شکلیه که کلینیک پول ماه پیشم رو بلوکه کرده و گفته فعلا نیا.خطای ...

چون خیلی گنگه توضیحات از زاویه ی دید ناقص خودم بخوام نظر بدم بنظرم مشکل حادی نیست،برای شما که کار زیاده اینهمه کلینینک،پولتونم بهرحال یه ماه دوماه دیگه میدن،شاید بهتر باشه از این دیدم نگاه کنی که اونجا نمیری وقتت بازتره برا اینکه کمی به خودت و زندگیت سر و سامون بدی و استارت درس خوندنتو بزنی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بخارشو بخرم،خوشحال میشم.

کسی تجربه ای داره ؟؟

https://www.karzar.net/136819 کارزار خروج افغان ها  لطفا وارد بشید فقط دو دقیقه وقت میگیره.ولی کشورمان و آینده و امنیت خودمون و بچه هامون رو نجات میده