2777
2789
عنوان

این پیامو به زن داداشم سابقم دادم که به شوهرم پیام میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 3308 بازدید | 94 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ زن خرابیه 

شوهرتم معلومه بدش نمیاد نوشته چرا عکستو فرستادی؟ نگفته چرا خیانت کردی! 

خدای نکرده توهم خیانت میکردی همینجوری میگفت! 

داستانها داشتن باهم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

میگم فکر کنم زمان عقدتم رفته به شوهرت بدت گفته رابطه اینا نبوده میخواسته از همون زمان زندگيت خراب کنه 

اون روز یکی تاپیک زد خواهر شوهرم یه ازدواج خیلی عالی داشته حسودیم میشه من با داداشش خوشبخت نشدم میخوام زنگ به شوهرش بدشون بگم به هم بریزم خانواده اش رو 

چ زن خرابیه شوهرتم معلومه بدش نمیاد نوشته چرا عکستو فرستادی؟ نگفته چرا خیانت کردی! خدای نکرده توهم خ ...

اون پیام که عکس فرستادی من دادم روبیکاشو هک کرده بودم که سوتی داد داد متوجه همه چی شدم بعد این شوهرم رفته بهش گفته که روبیکاش هک شده واین حرفا اون نزده

اون پیام که عکس فرستادی من دادم روبیکاشو هک کرده بودم که سوتی داد داد متوجه همه چی شدم بعد این شوهرم ...

ن منطورم اینه شوهرت به زنه گفته چرا عکستو بااون مرد به فلانی نشون دادی؟ نگفته چرا بااون مرد خیانت کردی؟ ینی خیانت برا شوهرت جا افتاده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
اون پیام که عکس فرستادی من دادم روبیکاشو هک کرده بودم که سوتی داد داد متوجه همه چی شدم بعد این شوهرم ...

اها متوجه شدم شما چت کردی

ن منطورم اینه شوهرت به زنه گفته چرا عکستو بااون مرد به فلانی نشون دادی؟ نگفته چرا بااون مرد خیانت کر ...

نه گفته آبروم رو بردن دیگه گفته خودت یعنی عکساتو پخش کردی 

اسی به شوهرت بگو باهاش زنگ بزنه دعوا کنه بلاکشم بکنه الان فکر میکنه تو شوهرتو مجبور کردی از یه راه دیگخ ارتباط میگیره. با شوهرتم حتمااا برخورد کن حساب کار بیاد دستش

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

کلا حس میکنم شوهرت میخاره 

تو اگ با شوهر خواهرشوهرت ک طلاق گرفته باشع چت کنی شوهرت چیکار میگنه توهم همینکارو بکن