2777
2789

با آب داغ شستنتون؟! 

یعنی چی آب رفتین؟ 

شاید اشتباه اندازه گرفتین قدتونو. 

یا اینکه خدای نکرده به مهره های ستون فقراتتون فشار آوردید و باعث خمیدگی مهره های گردن و پشتتون شدید. 

به هر حال پیگیری کنید و مطمئن شین که خدای نکرده مشکلی برای اسکلت بدنتون پیش نیومده باشه. 

به وجود اومدن ۴-۵ سانت اختلاف در قد عجیبه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خدا کنه برگردم تیکه پاره شدم باور کن همه بدنم ترک خورده حتی ساق پااااام خیلی ناراحتم کرم های گرون ...

خخخخ منم اینا رو گذروندم 

غصه نخور

من پشت زانوهام 

رونام 

شکمم 

پشت ساق پاک

ترک خورده بود

حتی پهلو هامم ترک خورده

بیخیال

وقتی میخوای مادر شی باید قید هیکلتو بزنی

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خخخخ منم اینا رو گذروندم غصه نخورمن پشت زانوهام رونام شکمم پشت ساق پاکترک خورده بودحتی پهلو هامم ترک ...

واقعا الکی نیست میگن بهشت زیر پای مادران است اینو الان درک میکنم 

واقعا الکی نیست میگن بهشت زیر پای مادران است اینو الان درک میکنم

آره دیگه

حالا بارداری فعلا خوبی ، دنیا بیاد میفهمی برا چی بهشت زیر پاهاته😂🌹

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

نگووووو من میخوام بعد دنیا آمدنش تازه بخوابم از بس بی خوابی کشیدم خخخخ

متاسفانه بعد زایمان خبری از خواب نیست😂😂😂

احتمالا اشتباه گرفته بودیمن ۱۷۳ بودم بعد ۳۵ سالگی ۱۷۵ شدمچون هر سال محل کارم قد و وزن رو توی پرونده ...

واقعا بعد از ۳۵ سالگی قدت بلند شده؟ پس چی میگن صفحات رشد بعد ۱۸ سالگی بسته میشه؟