2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علائمت رو بگو تا بهتر راهنمایی کنیم♡

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

میدونی همه کسایی تو نی نی سایت  فعالیت دارن قطعا به تراپیست احتیاج دارن، به عنوان کسی که لیسانس روانشناسی داره میگم. اکثرا  به شدت خرف مردم براشون مهمه ، و چندین و چند چیز دیگه...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
علائمت رو بگو تا بهتر راهنمایی کنیم♡

احساس میکنم زشت ترین آدم رو زمینم 

مدام حالم تغییر میکنه مثلا سر شب حالم عالی بود الان گریه کردم از غصه .حس میکنم همه منو میخوان مسخره کنن 

دانشجوی پزشکی 🩺

احساس میکنم زشت ترین آدم رو زمینم مدام حالم تغییر میکنه مثلا سر شب حالم عالی بود الان گریه کردم از غ ...

تحت تاثیر جوی قرار گرفتی؟یا همیشه اینطور بودی؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تحت تاثیر جوی قرار گرفتی؟یا همیشه اینطور بودی؟

از وقتی تو اینستا استایل مردمو می‌بینم. می‌بینم من هیچی ندارم با چیزی ست کنم می‌بینم همه خوشگلن چشام ۶ شماره ضعیفه میگم الان دیگران چ فکری درمورد عینک من میکنن ‌حالم خیلی بده فکر میکنم اگ نتونم عمل کنم چشمامو چی ؟ اگه تا ابد تنها بمونم و هیپ مردی دوسم نداشته باشع چی

دانشجوی پزشکی 🩺

احساس میکنم زشت ترین آدم رو زمینم مدام حالم تغییر میکنه مثلا سر شب حالم عالی بود الان گریه کردم از غ ...

فشار درسه 😂

نرو من که پشیمونم 

تراپی بهتر جواب میده در مرحله اول 

اگه نشد بعدش برو روانپزشک

اا