2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس آرایشگرم فقط‼️📷

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری روش میشه استوری کنه؟ نکنه این الان بهترین کارش هم هست؟

فقط من میدونم که چه گلی کاشته

به روی خودش که نمیاره

جالبه میگفت رنگت خیلی خوب شده به هر کی نشون دادم گفته چرا میخواد عوض کنه

اسی حیف موهات نیس هی رنگ میکنی اگ موهات سفید نشدن چرا رنگ میکنی تا وقتی موی ادم مشکیه باید لذت ببره ازش ی چند وقت دیگ که سفید بشه دیگ مجبوری همش رنگ کنی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ببین الان موهات ب پایه رسیده،این رنگی ک میخای ترکیب مسی و عسلی و ماهاگونی هس،خودت بذار،زودم رنگ میگیره،موهای خودت چ رنگی بود؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️