2777
2789
یعنی چی ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی در مورد کاشت لنز

کاشت لنز طبی دیگه برا شماره چشم های بالا یا اونایی ک قرنیه های نازک و قوز قرنیه دارن تو نت هست .

شهر خودتون ب دکتر گفتین فقط لیزیک ؟

دانشجوی پزشکی 🩺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاشت لنز طبی دیگه برا شماره چشم های بالا یا اونایی ک قرنیه های نازک و قوز قرنیه دارن تو نت هست .شهر ...

نه من به دکتر نگفتم که فقط لیزیک می‌خوام 

گفتم هر عملی که بشه و بتونم برام انجام بده گفتن نه نمیشه پیش چهار پنج تا دکتر خوبم رفتم نه یکی 

نه من به دکتر نگفتم که فقط لیزیک می‌خوام گفتم هر عملی که بشه و بتونم برام انجام بده گفتن نه نمیشه پی ...

اخه کاشت لنز اصلا ربطی نداره نمیدونم چطور اینو گفتن تهرانم سر بزنید 

دانشجوی پزشکی 🩺

اخه کاشت لنز اصلا ربطی نداره نمیدونم چطور اینو گفتن تهرانم سر بزنید

خدا کنه که حداقل بتونم کاشت لنز رو کنم 

خسته شدم از عینک و ضعیفی چشم 

20 ساله عینک میزنم سنمم زیاد نیست زیر 30 سالم 

من شیرازم رفتم پیش دکتر فروردین و صلوتی و اینا که خیلی معروفن اگر شنیده باشی اسمشونو....

خدا کنه که حداقل بتونم کاشت لنز رو کنم خسته شدم از عینک و ضعیفی چشم 20 ساله عینک میزنم سنمم زیاد نیس ...

منم خستم ..منم فکر کنم نتونم انجام بدم از همین الان دارم غصه میخورم

دانشجوی پزشکی 🩺

مگه نمیگین که کاشت لنز دائم میشه انجام داد ....خب نهایت کاشت لنز می‌کنی دیگه

خب من همه جا اینو شنیدم دکترم گفت میشه کاشت . ولی اگ میگین دکترای معروف شیراز گفتن نمیشه ترسیدم 

دانشجوی پزشکی 🩺

خب من همه جا اینو شنیدم دکترم گفت میشه کاشت . ولی اگ میگین دکترای معروف شیراز گفتن نمیشه ترسیدم

شماهم قرنیه نازک و قوز دار داری؟؟؟

خب انجام بدید اگر میتونید  

غصه نخورید ایشالله که هم من هم شما و هم همه افرادی که مثل من و شما چنین مشکلی دارن بتونن عمل کنند و راحت بشن

عزیزم میشه ایدی تلگرامتو‌ بدی اگه دوست داری

یکمم کمک کنی به من پشت کنکوری ام

عزیزم میشه ایدی تلگرامتو‌ بدی اگه دوست دارییکمم کمک کنی به من پشت کنکوری ام

من دارم چند جا آزمون مشاوره میدم اکه قبول شدم حتما باهم حرف می‌زنیم الان خیلی اطلاعاتی ندازم 

دانشجوی پزشکی 🩺

من دارم چند جا آزمون مشاوره میدم اکه قبول شدم حتما باهم حرف می‌زنیم الان خیلی اطلاعاتی ندازم

ببین من نمیخوام مشاوره کامل بدی

فقط میخوام بگی خودت چیکارا کردی

منم امسال هوشبری رشت اوردم ولی خب نمیشد شوهرم ول کنم برم

ببین من نمیخوام مشاوره کامل بدیفقط میخوام بگی خودت چیکارا کردیمنم امسال هوشبری رشت اوردم ولی خب نمیش ...

میترسم اشتباه بگم ولی باشه عزیزم درخواست دوستی بده هر سوالی داری بپرس جواب میدم ❤️

دانشجوی پزشکی 🩺