2777
2789
عنوان

میشه خانم های متاهل که از سرد مزاجی همسرشون رنج می برند بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 152 پست
ببین براتون واقعا خوشحالم ولی بخدا کسی که میاد از درد دلش میگه اصلا درست نیست بیای دلشو بسوزونی مرتب ...

خب منکه چیز بدی نگفتم

گفت چندبار رابطه دارین گفتم هرشب 

حالا اونقدام‌خوشبحالی نیست چون باز شوهرم از من گرم تره منم گرم ولی مثلا برای من هفته ای یک الی دوبار کافیه من باز از گرم بودن زیاد شوهرم اذیت میشم ولی خب کنار اومدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی بنظرت خیلی بده که مثلا زن بره به شوهرش درخواست بده؟همش میترسم اینکارو کنم همسرم تو دل خودش از من ...

بستگی به شوهرت داره

بعضی مردا دوست دارن زن درخواست کنه

ولی به قول تو شوهر من ازون مرداییه که فکر بد میکنه

بعد من مستقیم درخواست نمیدم. مثلا بعضی وقتا لباسای خواب میپوشم، لاک میزنم، آرایش میکنم بعد شوهرم خودش میاد سمتم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
خب منکه چیز بدی نگفتمگفت چندبار رابطه دارین گفتم هرشب حالا اونقدام‌خوشبحالی نیست چون باز شوهرم از من ...

نه دیگه عنوان تاپیک نوشته کسایی که شوهراشون سردن بیان بگن چندبار رابطه دارن 

واقعا هرشب عذاب آوره بدن بشدت ضعیف میشه 

اونجای آدم هم صاف میشه خدا به دادت برسه 

کاربری سوم  
خودش میگه الان شرایط اخلاقیمون بهتر شده و احساس می‌کنم از نظر روحی ارضا میشم

درست میگه، گاهی شرایط سخت روحی باعث میشه نیاز جنسی بره بالا، الان اگه هفته‌ای دو بار رابطه براتون کافیه کاملا اوکی و نرماله

بستگی به شوهرت دارهبعضی مردا دوست دارن زن درخواست کنهولی به قول تو شوهر من ازون مرداییه که فکر بد می ...

من تو عقدم بعد همسرم یه ادم درونگرا و مغروره، از اینا که دوست دارن حرف حرف خودشون باشه و رییس باشن و اینا...

گاهی فکر میکنم اگه بعد ازدواج که رفتیم زیر یه سقف برم بهش درخواست بدم چه فکری در موردم میکنه، تا حالا ازش نپرسیدم روم نمیشه. شما تا حالا پرسیدی از شوهرت؟ یا بنظر خودت اگه بپرسی چی میگه