2777
2789
عنوان

واقعا خوشبحال اوناییکه

124 بازدید | 14 پست

تو خونه نشستن خانه داری میکنن واقعا خانه داری یا هر کاری ک از خود آدم باشه خودش رییس خودش باشه عالیه از هر نظر 🥺🤧😭😓 جیگرم کبابه از دست آدمهای سمی تو سرکار ی مشت زیر آب زن عو..ضی ک آنقدر غصه ام دادن لاغر شدمممم اشتهای هیچی ندارم نه صبحانه میخورم نه نهار نه شام خدا ازشون نگذره الهی فقط واگذار کردم به خدا 😥😓😭🖤💔❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام

١- خانه داري هم مصائب خودش رو داره و از شرايطش از همه غم انگيز تره، چون خانمهاي خانه دار زحماتشون مخفي هست و كمتر كسي قدر دانه شونه

با اينكه خودم خانه دار نيستم براشون احترام قائلم 🌷

٢- همه جااااااا ادم زير آب زن هست

همه جااااا

پس هر شغلي داري بايد روحيه خودت رو قوي كني

والا من صادقانه حرف میزنم...خیلی ها میگن اخ اوخ شوهر چیه خونه متاهلی چیه خوشبحال مجردا.....ولی واقعا آدم درست باشه و با آدم درست ازدواج کردن...زندگی متاهلی عالیه...امیدوارم همه تجربه کنن

عزیزم مجبورید کار کنید یا جایی که دوست ندارید کارکنید یا اجباری نیست میترسین از تغییر؟!

اگر از محیط کارتون راضی نیستین کار یا محل کارتونو عوض کنین یه مدت هم به خودتون تا پیدا شدن کار جدید استراحت بدین☺️

والا من صادقانه حرف میزنم...خیلی ها میگن اخ اوخ شوهر چیه خونه متاهلی چیه خوشبحال مجردا.....ولی واقعا ...

سلام

مشكل صاحب تاپيك تاهل يا تجرد نيست

مگه فقط مجردها ميرن سر كار

اينهمه هانم متاهل شاغل داريم

ايشون بايد روحيه ي خودش رو قوي كنه

ولی من همون شاغل بودنو با همه ی مشغله هاش به خانه داری ترجیح میدم

منم

متاسفانه تو فرهنگ ما علي رغم شعارهايي كه ميديم

كمتر كسي به زحمات خانمهاي شاغل بها ميده

و از همه بدتر خانه داري حقوق نداره و زحمتش زياده

همه ميگن شوهر نفقه ميده ولي نميدونن اون نفقه ربطي به كار در منزل نداره

مادر من خانه داره و خيلي زحمت ميكشه