2777
2789

بعد یه نوتیفیکیشن از سمت مامانجونم اومد،رفتم دیدمش،میگفت حرف دلم به نوه ام بعد کلی قربون صدقه میرفت،میگفت قربون موهاش برم و فدای چشماش بشم و....

یه دفعه از خودم خحالت کشیدم،چرا من حواسم نبووود؟؟یعنی اونا انقد منو دوسم دارن واقعا؟

ولی حدی جدی ذوق کردم،من لب پرتگاه بودم،همین یه کلیپ تونست نحاتم بده

الهی دورش بکردم،امیدوارم بدون من راحت تر زندکی کنه،امیدوارم اذیت نشه انقد

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

عززیزممم چه قشنگگگگ

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

ولی واقعا هیچکس منو دوست نداره :) خدا مادرت حفظ کنه

روز امتحان پشت برگه ام نوشتم بزار رک و رو راست بگم دیشب رفته بودیم امامزاده صالح دوتایی و تا صبح عشق حال کردیم  وقت نکردم بخونم با تعجب دیدم که بهم ۲۰ داده ده سال بعد دیدمش گفتم اون بیستی که اونشب بهم دادی خیلی خوب بود عکس بچمو بهش نشون دادم و گفت این مو ها را کجا سفید کردی ؟ خواستم بهش بگم اونشب خبری از امامزاده صالح دوتایی نبود فقط هوا سرد بود :))) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا مامان بزرگا و ما خاله ها و دایی ها شماهارو دوس داریم ولی نمیدونم چرا نمیخاین بفهمین 

دلم از خاهرزاده خودم خونه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

ولی واقعا هیچکس منو دوست نداره :) خدا مادرت حفظ کنه

منم دوسم ندارن بخدا...

اینا فهمیدن حالم بده،شاید میخان خودکشی نکنم،اما حدی میگم بخدا رفتارضون با این حرفاشون خیلی متفاوته

والا مامان بزرگا و ما خاله ها و دایی ها شماهارو دوس داریم ولی نمیدونم چرا نمیخاین بفهمین دلم از خاهر ...

ولی این حرفا با عملشون خیلی متفاوته...

شاید نیاز داریم تا این حس دوستداشتنه رو تو عمل ثابت کنین،شایددد

ولی این حرفا با عملشون خیلی متفاوته...شاید نیاز داریم تا این حس دوستداشتنه رو تو عمل ثابت کنین،شایدد ...

من ۲تا خاهرزاده دارم جونمو براشون میدم

جفتشون رو ما بزرگ کردیم بخاطر شاغل بودن خاهرم

خاهرزاده بزرگم ک اصن نگو

همه کار کردم براش

الان اگ بش بگم هوا سرده سرلخت نرو بیرون ی کلاه سرت بذار، میشم بدترین خاله..  میشم فضول و دخالت کن..

درحالی ک طاقت ندارم ببینم کل زمستون مریضه بخاطر این قرطی بازی هاش

همش میگم نوجوونه ایشالا بگذره این دوران درست میشه

خاهرزاده کوچیکم  مامان باباش تا سرکوچه نمیبرنش من تابستون از کارم میزدم  یکسره میبردمش بیرون

یا مثلا شب از سرکار ۱۲ ساعته میام خونه  بازم ۲ساعت کامل باهاش بازی میکنم 

آخرم اگ ی کلمه بگم میشم بدترین خاله

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من ۲تا خاهرزاده دارم جونمو براشون میدمجفتشون رو ما بزرگ کردیم بخاطر شاغل بودن خاهرمخاهرزاده بزرگم ک ...

آخییی چه خاله مهربونیییی

منم خیلی دوست داشتم یه خاله داشته باشم،اما خب ندارم

شما خودتون روانشناسی خوندین که باید بهتر دلیلشو بدونین

دلیلش چی میتونه باشه؟

آخییی چه خاله مهربونییییمنم خیلی دوست داشتم یه خاله داشته باشم،اما خب ندارمشما خودتون روانشناسی خوند ...

نمیدونم بخدا...  اختلاف سنی زیادی هم نداریم 

من ۳۰ سالمه اون ۱۵

ولی قبول کنین نسل جدید خیلی بی‌انصافن..

ی چیز یاد گرفتن همش بگن زندگی خودمه ب خودم مربوطه فلان...

مثلا روز تولدش ی کلمه بهش گفتم بیا ی  عکس با کیک‌ت بگیر  گف نه زشتم و فلان

با اینکه بخدا تو کل فامیل از همه خشگل تره

ی بار دیگه ک تکرار کردم گفتم میخام روز تولدت ی عکس ازت داشته باشم، طوفانی ب پا کرد ک جلوی خانوادم سکه ی پول شدم

همون شب ی پیام بهش دادم گفتم تو بچه منی نه مامانت

این حق من بود ینی ؟  بگم ی عکس بگیر ینی دخالت تو زندگیت؟ و دیگه فاصله گرفتم ازش...

نمیدونم بخدا... اختلاف سنی زیادی هم نداریم من ۳۰ سالمه اون ۱۵ولی قبول کنین نسل جدید خیلی بی‌انصافن. ...

حق با شما بود خدایی

اما خب منم هیچوقت عکس نمیگیرم،ولی من جدی جدی خوشگل نیستم

اما اونکه نباید اینحوری رفتار میکرددد

من فکر میکنم شاید تاثیر دوستی کسی باشه،شایدم انقد تو محازی میگن کسی تو کارم دخالت نکنه و نزارین کسی تو کارتون دخالت کنه و... تحت تاثیر محازی قرار گرفته

حق با شما بود خداییاما خب منم هیچوقت عکس نمیگیرم،ولی من جدی جدی خوشگل نیستماما اونکه نباید اینحوری ر ...

همیشه باید اینو بدونیم خب....

ک مامان بابا خاله و هرکسی ک برامون زحمت کشیده حرفاش دخالت حساب نمیشه...

من اگ ب دختر همسایه ی چیزی بگم میتونه اینو بگه 

ولی ینی ب خاهرزاده خودم نباید اختیار کنم ی چیزی بگم؟