شوهرم حقوقش ۱۴ تومنه. ۵ یا ۶ تومن میده برا قسطا. خودش ماهی ۳۵۰ هزار بهم میده ولی لباس اینا بخوام خودش میخره یا مثلا وسایل ارایش بخوام خودش میخره. خوراکی ام گاهی میخره ۳۵۰ داده بر هزینه های کوچیک. من انقد پس انداز کردم اخرش ۲۴ تومن گذاشتم بانک که ۴۲۰ هزار ماهانه سود میده کلا ماهانه ۷۷۰ هزار درآمدمه ب نظرتون خوبه یانه.... شوهرم چی بنظرتون نامردی میکنه ۳۵۰ میده یانه.؟؟؟ دیگه یارانمم جدا نمیده ها
لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.