2777
2789

از خدا فقط خواستم این بچه سالم بعد ۹ ماه بدنیا بیاد من سر زایمان هر بلایی خواست سرم بیاد مهم نیست آخه من اختلال خونریزی دارم دو سقط داشتم خونریزی های شدید کردم امشب شوهرم بهم گفت من اون آدم سابق دیگه نیستم اگر اینم بیفته خودت میدونی فقط حواستو جمع کن من چیزی جوابش ندادم فقط. خیلی گریم گرفت بچه ها خواهش میکنم دعا کنید این یکی برام بمونه من خیلی بدبختم

چ ادم نادانی همین جملش و حال تو خودش بدتر از همه چی هست

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی بگردم ، شما هیچ تقصیری نداری عزیزم چرا آخه باید جون بچه از شما بیشتر اهمیت داشته باشه ، شوهرتون ...

حاضرم فقط به دنیا بیارمش بعدش شده از خونریزی بمیرم

فکر میکنه مقصر سقط ها منم

اصلا اینطور نیس بهش فکرم نکن

انشاالله بسلامتی بغل بگیری نینی رو

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...