2777
2789
استانبولی لوبیا سبز ندارع توش ؟😂

ن😐

خب دیگه اون لوبیا پلو میشه

استانبولی برنج و گوجس بعضیا سیب زمینی نگینی هم میزنن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن😐خب دیگه اون لوبیا پلو میشهاستانبولی برنج و گوجس بعضیا سیب زمینی نگینی هم میزنن

مشهدیا ب لوبیا پلو میگن استانبولی ب دمی گوجه هم میگن دمی گوجه ن استانبولی 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

کدوم شهری،والا واسه ما مینویسن لدبیا سبز،اولین بارم هست میشنوم

خودم تهران بدنیا اومدم بزرگ شدم برای زندگی شمال اومدم الا ۱۷ سال متاهلم تادیدم شنیدم همین بوده نمیدونم چرابرات عجیب 

خودت میگی دمی گوجه .مالوبیا سبز میریزیم حتی یسری بهش لوبیا استانبولی هم میگن با مرغ یا گوشت ،سیب زمی ...

گوگل سرچ کن،استانبولی همین میاره،دمی گوجه با سیب زمینی،حالا شاید یسری شهرها اینجوریه،منکه باراولم بود حتی شنیدم به لوبیا سبز میگن لوبیا استاتبولی،ما با لوبیا ،لوبیا ملو درست میکنیم

گوگل سرچ کن،استانبولی همین میاره،دمی گوجه با سیب زمینی،حالا شاید یسری شهرها اینجوریه،منکه باراولم بو ...

دیگه تنوع غذایی زیاد عجیب نیست بنظرم دمی گوجه اسمش روش ربطش با استانبولی نمیفهمم 

خب این مدل راحته بعضیا میخوان خوشمزه تر بشه دلبخواهی لوبیا یا مرغ ام میزنن

منم اگه بزارم معمولا جرخ کرده میزنم،چون سرکارم میبرم،بهتره غذا گوشت داشته باشه،ولی لوبیا سبز خدایی نشنیده بودم،امتحان خواهم کرد