2777
2789
عنوان

دخترای 20 تا 24 بنظرم اکثرا متوقعن

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 97 پست
باشه ولی حتما خودتو به تراپیست نشون بده انقدرهم بدبین نباش به زندگی اگرهم شوخی کردم فان بود به دل نگ ...

منم جهت مزاح کلا اینجا هستم . نسخه اشتباه نپیچ برا همه.( طرفتو بشناس)

حتما طرف ما ک دخترا تو 14 سالکی ازدولج میکنن میچسبن ب اسمون !!

حالااونارو نمیدونم ولی اعتماد ب نفس بالا بی دلیل نیس طرف حالش باخودش خوبه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم جهت مزاح کلا اینجا هستم . نسخه اشتباه نپیچ برا همه.( طرفتو بشناس)

شما برا مزاح اینجایی یهو میبینی شوخی شوخی حامله ام شدیا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چه خوب. کاش اعتماد ب نفس تو رو داشتم . تو 18 سالگی مخمو میزدن

اشتباهت همینه ک منتظری یک دختر بیاد مخ تورو بزنه 

حالااونارو نمیدونم ولی اعتماد ب نفس بالا بی دلیل نیس طرف حالش باخودش خوبه

تو با این حرفت ب دخترای دهه هفتادی مجرد اینجا توهین کردی  😂😁  . هوای همو ندارین.  

تو با این حرفت ب دخترای دهه هفتادی مجرد اینجا توهین کردی 😂😁 . هوای همو ندارین.

دخترای دهه هفتادی مجرد خودشون نخواستن ازدواج کنن وگرنه براشون زیاده توجوش اونارونزن

ینی اگه ی روز ازدواج کنم قراره با ی همچین شخصیتی مواجه بشم؟! نهههه😁😂

خخخخ اینجا سایت بارداریه  میترسم حامله شی اینجا