2777
2789

سلام وقتتون بخیر امیدوارم که حالتون خوب باشه دوستان یه سوال برام پیش اومده اگر شما با یه نفر که خیلی حالا اخلاقاتون بهش می‌خوره و باهاش اوکیید ولی شهرتون فاصله خیلی زیادی داره مثلاً ۱۸۰۰ کیلومتر برید توی رابطه و با هم آشنا بشید و باهاش خیلی کنار بیاید همه جور حالتون باهاش خوب باشه ولی بقیه مدام می‌خوان روانشناسی کنن و بگن تفاوت فرهنگی نمی‌ذاره زندگی کنید نمی‌ذاره حالتون خوب باشه چیکار می‌کنید اینم اشاره کنم که من توی جایی که زندگی می‌کنم که هم قوم خودمون وجود نداره و یه جورایی باهاشون کنار نمیایم کسایی رو که هستن،اما خب با این آدم همه جوره حالم خوبه به نظرتون باید حال خودم را ملاک قرار بدم یا حرف‌های روانشناسی بقیه رو حتی روانشناسم همچین حرفی بهم زد، اینم بگم بارها سعی کردم با هزاران آدمی که نزدیکه بهم و فرهنگمون یکیه کنار بیام ولی هیچکدوم رو مثل اون نمیتونم بپذیرم و بقولی تایپم نیستن برای آینده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر به شناخت کامل رسیده باشیم چی؟

ببین هر شهر با شهر دیگه فرهنگها متفاوته خیلی

مخصوصا میگی ۱۸۰۰ کیلومتر

من باشم حرف خانواده رو گوش میدم حتی اگه قرار باشه خیلی صبر کنم تا موقعیت بهتر بعدی پیش بیاد

ولی تو ببین خودت چجور انتخاب میکنی شاید کار درست کاریه که تو میخای بکنی

من دلشو ندارم دور بشم از خانوادم و شهرم 

بازم ببین شرایط پسره چطوره اخلاقش چطوره اینهارو با دقت بسنج 

احساس رو بذار کنار ببین اگر فقط عقل بود چی میگفت 

همونکارو بکن🌹