2777
2789
عنوان

یه خواستگار دارم این شرایط گفته خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 78 پست
۱۴سکه کمه؟میدونی قیمت یدونه چنده؟بااین طرز فکرتون پسرامون پیر شدن ولی زن نگرعتن

عزیزم منم دوتاپسردارم ولی زنم اول طرف زن بودنومیگیرم مگه همه مهریه میگیرن مال من که ۱۲۳سکه است مگه قراره بگیرم.توزمان مااکثراسن تولدبودمهریه حالارسیده به ۱۴تا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبول نکن بگو مهریه ۱۱۴تابابا زبونم لال فردا زودتر فوت کنه کل خونه و وسیله خونه میرسه به مادر پدرش به ...

شاید همون خونه رو پدر مادر برای پسرشون فراهم کردن

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی
ببین فردا اگه بخادنباشی اینقداذیتت میکنه که خودت طلاق بگیری وحتی سرسوزن ازوسایل بهت نمیده گول نخورحق ...

اگه نخوادش خب چه فایده! این میشه زندگی؟ همون بهتر جدا شه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره دارم

چن سالته؟

اون چن سالشه؟

شغلت چیه؟

اگه این شرایطی که اون میگه باشع و تو استقلال مالی داری عالیه ولی اگه استقلال مالی نداشتی میگفتم نکن چون بدرد نمیخوره چون مهریع نداشتی حق طلاق بدون مهریه و بدون استقلال مالی به جه درد میخوره؟ فردای روز به مشکل خوردین بزنه درکونت بگه خوش اومدی؟

مهریه مهمه ولی اخلاق و منش و معرفت مرد مهمتره بیشتر باهاش آشنا شو۱۴تام پولش زیاده سخت نگیریم پسرام گ ...

۱۴ تا  خب  قرار  نیست که  همون  اول  بده  که 

عددشو  و  مقدارشو  حساب  میکنیم

هعی😶
اگه نخوادش خب چه فایده! این میشه زندگی؟ همون بهتر جدا شه

درسته ولی درعوض دست خالی نمیادبببن من‌اگه طرفمونخام حتی یه سوزن اززندگیش نمیارم ومرگ حلال وجون آزادمیکنم ولی اگه مهرداشته باشم حداقل اونومیگیرن