2777
2789

زعفرون خوردم 

آب زردچوبه 

زنجفیل

هیچکدوم اثر نکرد نشدم

میگن تخم گشنیز و جعفری دم کن بخور

نظر شما چیه چیکار کنممم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم  هرچی  میخورم  تاثیر  نداره

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

عفونت نداری؟؟؟؟؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

واایی منم زعفرون و زردجوبه خوردم نیومدمنی که همیشه زردچوبه میخوردم فوری میومد😑

وای خدا من دارم میمیرم از حال بد

میدونی چقدر زردچوبه تو آب خوردم ولی نیومد

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
وای خدا من دارم میمیرم از حال بدمیدونی چقدر زردچوبه تو آب خوردم ولی نیومد

ای وای😑منم استرس بارداری دارم

من امروز باید میشدم که نشدم تا 13 هم که موعد ماه قبلم بود صبر کنم ببینم چی میشه😑خیلییی استرس دارم

منم کلییی زردجوبه خوردم نیومد که نیومد 

ای وای😑منم استرس بارداری دارممن امروز باید میشدم که نشدم تا 13 هم که موعد ماه قبلم بود صبر کنم ببین ...

اب جعفری میخوام بخورم دعا کن بشم توروخدا