2777
2789
عنوان

بچها ی دقیقه بیایین لطفا

45 بازدید | 4 پست

من رفتم سونو تو سونوگرافی نوشته 

ضخامت اندومتر ۴ م.م می میباشد

تخمدان راست به ابعاد ۴٠*۲۳ م.م و تخمدان چپ به ابعاد ۳۸*۱۳ م.م دارای فولیکول های ریز متعدد رویت شدند که در صورت تطابق با سایر کرایتریاهای بالینی و آزمایشگاهی مطرح کننده PCOD میباشد

بچها این یعنی چی من الان دیدم دکتر بردم اون بهم نگفت فقط قرص داد میشه برام توضیح بدین من هیچی نمیدونم

کیست تخمدان داری مثل ۹۰ درصد خانما ، با دارو رفع میشه مشکل خاصی نیست ، یکم تغذیتو باید رعایت کنی غذا فراوری شده کمتر بخوری یکم هم ورزش کنی اگه کافئین هم مصرف میکنی کم کنی 

کیست تخمدان داری مثل ۹۰ درصد خانما ، با دارو رفع میشه مشکل خاصی نیست ، یکم تغذیتو باید رعایت کنی غذا ...

ولی همه داروهایی که دکتر داده واسه تقویت تخمدان ها هستن هیچی واسه کیست نداده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیست تخمدان داری 

سعی کن گرمیجات مثل کشمش شیره انگور بادام درختی انجیر بخوری تا رحم گرم بشه اگه میتونی روغن سیاهدانه رو روی شکمت هر شب ۵ دقیقه ماساژ بده و با شال ضخیم کمرت رو ببند تا شکم و پهلوها و کمر کاملا گرم بمونه