2777
2789
عنوان

بخاطر سنش باید بیخیال شم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 60 پست

بنظرم یخورده صبر کن.. زود تصمیم نگیر.. جای تو نیستم ولی بنظرم ۱۶ سال خیلی زیاده.. ممکنه ازش زده بشی.. خوب فکراتو بکن

حالا ب اندازه خانواده زنداداش و عروست پولدار هست؟

یادته منو؟نگران پولداری شوهر آیندت بودی😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اختلاف سنی زیاد، خیلی جالب نیست...

حتماً قبل تصمیم نهایی چندجلسه بریدمشاور اونوقت خودتون خوب تفاوتارومتوجه میشید

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏

پیش مشاور برو مشورت کن. احساسی هم تصمیم نگیر همه جوانب بسنج . مشاور افراد زیادی دیده بهتر میتونه راهنماییت کنه. ولی خدایی سن تو کمه . حالا ایشون ریزه هست . ولی بعضی مردها سنشون هم بالاست مغز ندارند اذیت می کنند رفتار بچه گانه دارند. 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
بنظرم یخورده صبر کن.. زود تصمیم نگیر.. جای تو نیستم ولی بنظرم ۱۶ سال خیلی زیاده.. ممکنه ازش زده بشی. ...

سلام عزیزم خوبی  اره قربونت برم تقریبا به اونا میرسه ایشون هم خودش پولداره هم خانواده اش یعنی خودساخته هم هست بله گلم مگه میشع شمامهربونو یادم بره قربونت خوشحال شدم دیدم پیامتو

زن فرق داره مردا ها از لحاظ عقلی ۵ سال کوچیکترن

اینجور که جواب میدی مشخصه میخوایش واقعا

ولی بنظرم سنو دست کم نگیر 

۱۰ سال دیگه تو ی دختر جوونی ولی اون نه

حوصلشو نداره همه جا پا به پات بگرده ...

باید یکیو بگیره همسن و سال خودش باشه که هیچکدوم اذیت نشن

البته من فقط نظرمو گفتم ناراحت نشی ی وقت

اینجور که جواب میدی مشخصه میخوایش واقعاولی بنظرم سنو دست کم نگیر ۱۰ سال دیگه تو ی دختر جوونی ولی اون ...

بله خیلی میخامش واقعا تاحالا کسی اینجوری به دلم نشسته نمیخام شرمنده دلم شم ولی باز باید وقت بزار نه عزیزدلم این چه حرفیه هرچی خدا بخاد

ن دیگ منظورم 35تا 40هست بجا ی پسر 20ساله قرمساق

نظرتون قابل احترام 

ولی من فکر می کنم دختری که ۲۲ ساله هست یعنی سنش به بیست نزدیک تره تا  به سی 

بهتره با پسری تو دهه ی بیست ازدواج  کنه تا ۲۹  یا مرز سی 

خواستگار اسی  به چهل سال نزدیک تره 

ازدواج بیست  ساله و  چهل ساله به نظرم اصلا جالب نیست

چون ملاک اصلی  اسی پول است  چاره ی دیگه ای نداره‌

ولی من خودم ‌ملاکم پول نبود  چون اصلا اهل چشم هم چشمی و رقابت با دیگران نیستم 

نظرتون قابل احترام ولی من فکر می کنم دختری که ۲۲ ساله هست یعنی سنش به بیست نزدیک تره تا به سی بهتره ...

بنظر منم بهتره با ی مرد همه چی تموم ازدواج صورت بگیره و در رفاه کامل باشه بیشتر ازدواجا پسر سن پایین موفق نیست چون درک و شعور کافی برا شروع زندگی ندارن و ی مرد 35ساله دنیا دیده شده و چشم و دل سیره. نظر شمام قابل احترامه عزیزم 

سلام عزیزم خوبی اره قربونت برم تقریبا به اونا میرسه ایشون هم خودش پولداره هم خانواده اش یعنی خودساخ ...

فدات شم عزیزم😘😘

بنظرم توی این ی مورد هم خوب فکراتو بکن ک خدانکرده پشیمون نشی.. ی وقت احساسی تصمیم نگیریاااا.. شده ی مدت طولانی صبر کن ولی احساسی تصمیم نگیر.. اصلا چرا تا این سن مجرد مونده؟

بعد از لحاظ مالی دوست داشتی هم سطح اونا باشن و مقایسه میکردی از لحاظ سن برات مهم نیست؟نمیدونم ولی شاید از سن دامادت و داداشت هم بیشتر باشه.. هرچی هست اصلا احساسی تصمیم نگیر هر فردی میاد خواستگاری اوایل آدم ممکنه یخورده هیجانی رفتار کنه.. شاید درگیر احساسات بشه .. ولی اینو بدون ک هر فرد دیگه ای هم بیاد خواستگاری بهش ممکنه همین حس رو داشته باشه چون صرفا جنس مخالفه

و اصلا تا وقتی ک این حس هیجانی جنس مخالف رو ازبین نبردی تصمیم نگیر

من وقتی کلاس هشتم بودم  ی نفر فک میکرد ک سنم بیشتره مثلا دبیرستانو هستم بعد برا پسرش اومد خواستگاری.. پسری ک ۱۴ سال ازم بزرگتر بود.. خب مامانم سریع ردش کرد گفت این بچه هست.. ولی میدونی من اون وقتا چون  پسره رو هم همیشه میدیدم و توی سن بلوغ هم بودم خیلی هیجانی شده بودم یعنی طوری ک اگه مامانم نظر منو می‌پرسید شاید قبول میکردم با کسی ک ۱۴ سال ازم بزگتر بود تازه وقتی خودم بچه بودم

ولی الان میگم واقعا خدا رحم کرد..

بنظر منم بهتره با ی مرد همه چی تموم ازدواج صورت بگیره و در رفاه کامل باشه بیشتر ازدواجا پسر سن پایین ...

چشم و دل سیری ربطی به سن کم یا زیاد نداره

فکر میکنی با یکی ازدواج کنی سنش زیاد باشه زندگیت اوکیه باهاش چشش به کس دیگه ای نیست

نه عزیزم اصلا اینطور نیس اتفاقا با همینا که سنشون زیادتره ازدواج کنی باید بیشتر بترسی

چون بیشتر با دخترا بودن مدام تورو با دخترای دیگ مقایسه میکنن

فدات شم عزیزم😘😘 بنظرم توی این ی مورد هم خوب فکراتو بکن ک خدانکرده پشیمون نشی.. ی وقت احساسی تصمیم ...

اره عزیزم بله باید وقت بزارم نمیشه همینجوری دلو به دریا زد

بله دقیقا درسته ولی من شوهرخواهرم ۴سال از خواهرم کوچیکترهه حالا سنو مهم نیس که از داداشم اینا بزرگتر باشه که البتع هست اره دقیقا باید احساسو بزارم کنارمنتطقی تصمیم بگیرم 

قضیه یه عمر زندگیه اره عزیزم تجربه مشابه به شمارو داستپ برام پیش اومده برای یکی میمردم بعد چن مدت میگفتم این دیگع چه ادم چرتیه کلا ادم تو این سنو سال همینه وقتی به گذشته برمیگرده میگه چه خوب شد که نشد اره واقعا خدا خیلی جاهاادمو نجات میده ایشالله اونی که باب دلترو پیدا کنی

اره عزیزم بله باید وقت بزارم نمیشه همینجوری دلو به دریا زدبله دقیقا درسته ولی من شوهرخواهرم ۴سال از ...

خوشحالم ک خودت ماشالله عاقل و بالغی.. انشالله هم درست ترین تصمیم رو میگیری😘

ممنونم عزیزم انشاللله برای تو هم هرچی خیره بشه و چ این آقا چ هرکس دیگه ای بهترین شوهر نصیبت بشه ک هم پولدار تر از بقیه باشه😁هم همچی تموم باشه

خوشحالم ک خودت ماشالله عاقل و بالغی.. انشالله هم درست ترین تصمیم رو میگیری😘ممنونم عزیزم انشاللله بر ...

قربونت بشم شما لطف داری عزیز دلم ایشالله برای شماهم عزیزم ایشالله بهترینش نصیبت بشه خانوم تازه ماشین بی ام وه x4عه😍