2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه اشپزخونت نقلیه😄قشنگه

اره خیلی کوچیکه 

قدیمی ام هست 

اما خب عاشقشم 

عاشق هر نقطه از خونمم🥹🥹

همیشه ام آخرشبا تمیز میکنم ک برا فردا صب ک پاشدم تمیز باشه روحیه بگیرم

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
مال من قدیمیه و زنگ زده و پرش ظرفه الان🤣😃

اونکه قدیمیه موردی نداره مال منم همینطوره 

اما پاشوووو ظرفارو بشووور نمونه برا فردا

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه ها تروخدا تاپیک آخرمو گزارش میزنید لطفاااااااا

براتون صلوات میفرستم

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

اره خیلی کوچیکه قدیمی ام هست اما خب عاشقشم عاشق هر نقطه از خونمم🥹🥹همیشه ام آخرشبا تمیز میکنم ک برا ...

نه اتفاقن خیییلی شیکه مبارکه😄😍😍

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

مال من پر از ظرف ناشور خونه امم بهم ریخته منم خسته ام بچه ها خوابیدن منم امدم لاپتو

ای بابا چرا اخه 

خوب شد این تاپیکو زدم روحیه میگیری پامیشی تمیز میکنی

در حال حاضر در همین حد از دستم برمیومد

به به چه خوووونه ای 

مال خودتونه؟ 

نمیدونم چرا من هیچوقت با سرامیک و پارکت و این چیزا کنار نیومدم😐

به به چه خوووونه ای مال خودتونه؟ نمیدونم چرا من هیچوقت با سرامیک و پارکت و این چیزا کنار نیومدم😐

قربونت،لطف داری،نه اجاره است،چرا مشکل داری؟واست تمیز کردنش سختته؟

@niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 لطفا این عکس رو حذف کنید🍃❤️

سلام.کدوم صفحه هست

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون