2777
2789

افتاده تو خونه تا یه ماهی نمیتونه بره سر کار مریضم شده .... حالا من زنگ زدم اسمم افتاده مامانش دیده افتاده به شیون و زاری دوتا داداششم دخالت کردن گفته اره دختره و ... مامانشم قران انداخته تو بغلش گفته قران نابودت کنه اگه باش بحرفی 

بم گفت تموم 

گفت مامانم اینطور کرده 

گفت تو برعکس منی هیچی گوش نمیدی 

گفتم جایی میری بگو نگفتی

با تاپ تو حیاط نرو رفتی

(دوتا پسر داریم فامیل ادما جالبی نیستن )گفت گفتم هر وقت اونا بودن بگو نگفتی

گفتم مطمئنی و.... مطمئن بود یهو زد زیر گریه کردن و غلط کردن ک ببخشید تورو خدا نرو من حرصی شدم عصبی شدم و.... منم گفتم باشه ولی تا دلتون بخوا گلگی پیشش کردم و قهرم و ناراحت شدید 

چی کنم دیگه به نظرتون

مامانمم از رابطمون خبر داره پسر بدی نیست .

به زودی هم شرایطمون اوکی شه میاد جلو 

یا خدا چه خانواده ای 

یعنی هنوز پارتنر براشون تعریف نشده

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یذره اعتماد به نفس داشته باش عزیز من اونا خانواده خودشن خودشم باید مشکلشو با اونا حل کنه 

حق نداره اگ از اونا ناراحته سر تو خالی کنه اینو بهش بفهمون و بهشم بگو اون مادر خودته اگ منو میخای باید مشکلتونو خودتون حل کنید بمن ربطی نداره

یذره اعتماد به نفس داشته باش عزیز من اونا خانواده خودشن خودشم باید مشکلشو با اونا حل کنه حق نداره اگ ...

وقتی مامان من فهمید اونم دست و پا زد راضی شه مامانم 

ولی مامان من هیچوقت نفرین نکرد بغلم میکرد بعد ها دلداریم میداد کنارم بود تا اوکی شد حتی اونم نصیحت کرده مثله بچه خودش دوسش داره 

ولی من این حقم نی مامان اون بیاد نفرینمون کنه و آغمون کنه

وقتی مامان من فهمید اونم دست و پا زد راضی شه مامانم ولی مامان من هیچوقت نفرین نکرد بغلم میکرد بعد ها ...

ب درک ک آغ میکنه تو بچه اون نیستی متوجهی؟ 

تو اصلا ن خوب خانوادشو بگو ن بدشو چیزیم گفت بگو طرز خانوادتو خودت باید درست کنی من غریبه هستم براشون چیزی هم بگم گارد میگیرن...عزیز دل من ملت کلی ناز عروسو میکشن و همه کار واسه پسراشون میکنن مجبوری مگ با اینا وصلت کنی؟