۹ تا درسه اونم تخصصی اگه بیوفتم بدبخت میشم چیکار کنم تا صبح بتونم بیدار بمونم تازه این ۹ تا درس هر کدوم یه مبحث خیلی طولانی از صبح نتونستم بخونم کار داشتم حالا باید تا ۹:۳۰ صبح بخونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فایده نداره من اینجور موقع ها دو ساعت میخوابیدم مثلا تا دو نصفه شب
دو دوباره بیدار میشدم میخوندم
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
من همیشه اینجور موقع ها برای اینکه گیج نباشم یه ۲ یا ۳ ساعتی میخوابم بعدش پا میشم درس میخونم اینطوری حداقل یه ذره انرژی دارم اگه راحت از خواب پا میشی به نظرم یه ۲ ساعت بخواب
اخه از الانم بخونم بازم وقت کم میارم فقط نمیدونم خوابمو برطرف کنم بیدار بتونم بمونم
باید مدیریت زمان میکردی که این حجم درس نخونده رو واسه شب امتحان نذاری
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...