2777
2789
عنوان

بیاید اولین کیک تولدی که درست کردم عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی عاااااااااالی  نوشجونتون❤️🌹، من عاشق شیرینی و کیک و دسر درست کردن هستم ، انشاالله رفتم خونه خونه خودم همیشه درست میکنم

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

دستورش رو تو اینستا بود کیک اسفنجی درست کردم یعنی پفش بی نظیر بود

اگر سختت نیست کاش برامون بزاری یا پیجش رو بدی 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خیلی خفنههههه طرز تهیه کیک اسفنجیت و میدی؟🙂💖فقط اینکه فیلینگ چی گذاشتی ؟منم میخوام واسه روز پدر در ...

ببین عزیزدلم طرز تهیه اش توی اینستا هست الان به خدا ف.. لتر شکنم کار نمیکنه فردا بیا همینجا کامنت بزار که برات بفرستم

من اولین بارم بود فیلینگ موز و گردو فراواننن گذاشتم و زمانش هم اصلا متوجه نشدم از بس عاشقققق این کارم

آفرین عزیزم کیک رو چطوری برش دادی من مشکل دارم با همین

ببین برای برش کیک اول صبر کن کیک گرماشو کامل از دست بده بعد با یه نخ تمیز خیلییی راحت برش بده

شرمندتم بانو اینستام باز نمیشه هرکار کردم فردا همینجا پست بزار تا ببینم میتونم کمکت کنم

اختیار داری عزیزم . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭