2777
2789
عنوان

دو قطبی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 220 پست
رفتیم دکتر گفت نباید ازدواج کنین اره میدونه

یماه پیش دخترمو برد پارک تاب میدادم‌یه پسر کوچولو لاغر سه ساله هم با مادربزرگش اومد ،بچه نه شیر میخورد نه اب ،کل بدنشم کبود بود ،یه خانم جوونترم کنارش بود ،ازم‌سوال میکرد که چه شیری میدی و جزیی ترین سوالا رو میپرسید ،گفتم مگه مامانش نیستی؟, مگه میشه اینارو بلدنباشی ژگفت مادرش دوقطبی بوده‌و جداشده بچه هم دادیم به خودش زنگ زده بیاین ببرینش رفتیم تا بچه تموم‌پاهاش زخمه ،حتی اب هم نمیخوره بلدنیس ،گفت هرچی دکتر رفت مامانش خوب نشد مجبورشد طلاق بگیره ،داداشمم هنوز هاشقشه ودیگه به زن دیگه ای فک نمیکنه،فکذکنم به بچه خودشم اسیب میرسونده‌،،لطفا اگع‌درمانی داره اول مداوا شو💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتیم دکتر گفت نباید ازدواج کنین اره میدونه

عزیم باید پیش یه روانشناس خبره و کار بلد بری اونم ارجاعت میده به روانپزشک روانپزشکتم باید کاربلد باشه با دارو کنترل میکنه بیماریت رو روند درمان شاید ۵یا ۶ سال طول بکشه ولی مؤثره. و درضمن استرس برات خوب نیست.

یکم فراتر

اها عزیزم شکر گزاری کن ب داشته هات فک کن لذت ببر آرامش داشته باش بعدش میبینی ک خوب شدی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
خوب درمان میشی همین عشق نامزدت رو بکن انگیزه درمانت فقط تو عقد عجله نکنید همین اینقدرم خودتو اذیت نک ...

امیدوارم درمان بشم 🥲 یک ساله نیم نامزدیم 

نامزدم خسته شده همش میگه عقد کاش‌میشد‌چنذسال دیگه عقدکنیم

یماه پیش دخترمو برد پارک تاب میدادم‌یه پسر کوچولو لاغر سه ساله هم با مادربزرگش اومد ،بچه نه شیر میخو ...

قلبم با پیامت درد گرفت‌ تصورشم وحشتناکه تراپیستم واسه همین گفته بچه نیاری چون بهش اسیب میزنی😭

قلبم با پیامت درد گرفت‌ تصورشم وحشتناکه تراپیستم واسه همین گفته بچه نیاری چون بهش اسیب میزنی😭

عزیزدلم‌ یه دکتر خوب پیداکن‌ چیز غیر ممکنی نیس ،واسه شما که خانم موفقی هستین اینم میگذره قوی باش 🤍