2777
2789
عنوان

دوناتتت هایی که درست کردم ( باردار ها لطفا نیاین اگه میخواین)

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 45 پست
عالی نوش جان🌱💫من بعضی وقتا با دست قالب میزنم...شکلشون میشه مثل تیوپهایی که عربستانی ها رو سر میزار ...

ایجانم هنرمنددم همیشه شیرین کام باشی مرسی

سلام ببخشید که میپرسم شما مذهبی هستید میشه یه کمکی بهم بکنید ؟یه مدتیه عمیقا دلم میخواد نماز بخونم ح ...

ببخشید من ریپلای زدم اما میشه منم راهنماییت کنم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید من ریپلای زدم اما میشه منم راهنماییت کنم؟

خواهش میکنم 

ممنون میشم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

سلام عزیزم .بیا خصوصی گلم

الان بهتون درخواست میدم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

خواهش میکنم ممنون میشم

ببین عزیزدلم نمیدونم چند سالته من عاشق خدام یعنی ببین تو اصلا چیزیو قاطی نکن فقط به خدا فکر کن یعنی تا حالا شده تو خلوت شبت بشینی فارسی به زبان خودت با خدا حرف بزنی؟ 

یعنی من شب ها تا قسم تا دوصفحه قران نخونم خوابم نمیبره

بیا یه شب امتحان کن همین الان بشین فارسیی با خدات حرف بزن 

از همین که میترسی شروع کنی نمازو حرف بزن 

ببین فردا خدا چجوری دستتو میگیره

یعنی ببین بانوو نماز جوری تو زندگیت اثرگذاره که میدونم خودت برای خوندنش دعا میکنی.. بلند شو همین الان یه صفحه قران بخون با خدای خودت خلوت کن برا منم دعا کن عزیزدلم

خواهش میکنم ممنون میشم

یعنی من عذر میخوام که دخالت کردما اما حیفم امد عزیزم بیا امشب امتحان کن قران بخون از فردا نماز.. اصلا حرفای کلیشه ای نمیخوام بزنم اما توی زندگیت فکر کن تنها جایی که همیشه یکی باهات بوده خداست هیچچج کس دیگه نمیتونه باشه 

ببین عزیزدلم نمیدونم چند سالته من عاشق خدام یعنی ببین تو اصلا چیزیو قاطی نکن فقط به خدا فکر کن یعنی ...

من نوزده سالمه

بله بارها شده که باهاش حرف بزنم

بگم برای اینکه بگردم قرآنو پیدا کنم باید برم طبقه بالا باور میکنید ؟..

دوست دارم نماز بخونم 

ولی واقعا مطمئنم بعدش داداشم مسخره میکنه مامانمم همین طور ...

یعنی من عذر میخوام که دخالت کردما اما حیفم امد عزیزم بیا امشب امتحان کن قران بخون از فردا نماز.. اصل ...

خواهش میکنم این چه حرفیه من اتفاقا ممنونم ازتون 

چشم سعیم رو میکنم...

من نوزده سالمهبله بارها شده که باهاش حرف بزنمبگم برای اینکه بگردم قرآنو پیدا کنم باید برم طبقه بالا ...

خدا تورو خیلی دوست داره برا منم با قلب پاکت دعا کن موفق باشم توی چیزیکه میخوام... همین که میخوای شروع کنی خدا یعنی خیلیییی تورو خاص نگاه میکنه 

عزیزم میدونم خیلی سخته خواهرمنم برای چادری شدن خیلی مسخره شد از طرف خانواده اما گذشت براشون عادی شد الان به راحتی میپوشه حتی گاهی ازش تعریف هم میکنن باید از یه جایی شروع کنی

خدا تورو خیلی دوست داره برا منم با قلب پاکت دعا کن موفق باشم توی چیزیکه میخوام... همین که میخوای شرو ...

نمیدونم...فکر نمیکنم منو دوست داشته باشه ولی من همیشه بهش پناه بردمو قلبا دوستش دارم 

چشم حتما دعا میکنم امیدوارم به زودی خبرای خوب داشته باشین💜

درسته حق با شماست

نمیدونم...فکر نمیکنم منو دوست داشته باشه ولی من همیشه بهش پناه بردمو قلبا دوستش دارم چشم حتما دعا می ...

تو همین که به ذهنت خطور کرده  و فکر میکنی نماز خوندن بهت ارامش میده یعنی خدا تورو از میان بنده هاش جدااا کرده و بهت توجه کرده