2777
2789
عنوان

نامزدم اخلاقش رو مخم

145 بازدید | 17 پست

بچه ها داریم ویدیو کال حرف میزنیم یه دفعه دختر خواهرش زن میزنه ۴ سالش زرت وسط ویدیو کال قطع میکنه میره هر شب کارش رو اعصابم این حرکت انگار بی احترامی کردن بهم واکنشم چی باید باشه؟

بهش همین اتفاق رو و حست رو بگو

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم میگ اون بچست اصن وقتی اون زنگ میزنه چشاش ۱۰ تا میشه

مگه سن اون طرف تفاوتی ایجاد میکنه تو اصل قضیه. یا بچه اس یا بزرگ. کارش زشته.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
مگه سن اون طرف تفاوتی ایجاد میکنه تو اصل قضیه. یا بچه اس یا بزرگ. کارش زشته.

نمیفهمه دیگه خواهر اعصابم ریخت بهم هر شب کارش هر شب 

ب نظر خودم بهش بگم عزیزم ۱۱ تا ۱۲ شب ما باهم صحبت می کنیم کاراتو انجام بده اون تایم راحت باهم صحبت کنیم اگر بنا به هر دلیلی مکالمه قطع شه ادامش فردا شب صحبت می کنیم 

درکت میکنم خیلی 

ولی بهش بگو ک ک خوشت نمیاد ..قبول رد کرد 

نکرد دیگ از لجت ویدیو کال نگیر باهاش ...ینی اصلا نه شب نه صبح

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

اینم راست میگه اونم دل بسته به این دایی که زنگ میزنه بعدیه مدت از سرش میوفته

خب منم ادمم عزیزم ی شب دو شب اون گریه میکنه بقیش که میتونه بگه من چند دیقه دیگ بهت زنگ میزنم دختر ک پشت تلفن نمیمیره

نمیفهمه دیگه خواهر اعصابم ریخت بهم هر شب کارش هر شب ب نظر خودم بهش بگم عزیزم ۱۱ تا ۱۲ شب ما باهم صحب ...

نه دیگه اگر بهش گفتی توجه نمیکنه هرشب تکرار میکنه وقتشه تنبهش کنی.

برندار بعد بگو بابام صدام زد یا مامانم حالا هر کی پدر مادرم تو اولویتن همونطوری ک دختر خواهرت اولویت ...

از این ب بعد میگم مثلا ۱۱ تا ۱۲ تایم صحبت ما هرکاری داری انجام بده اون تایم مکالمون قطع بشه دیگه ادامش میمونه فردا شب تا بفهمه خماری یعنی چی