2777
2789
عنوان

تصمیم مهم زندگیم🙃🙂

170 بازدید | 6 پست

خانوما من دانشجوی فیزیک مهندسی هستم

والان ترم آخرم۲۴سالمه

واقعا موندم وسط چند راهی نمیدونم چیکار کنم

لطفا کمکم کنید

۱-به نظرتون دو سال ارشد هم بخونم بعد اگه شد کار کنم مرتبط با رشته ام یا بعد تموم شدن برم استخدامی 

۲-یا به نظرتون برم دنبال استخدامی دبیری فیزیک

بعد هم تدریس خصوصی انجام بدم چون به هرکی درس میدم همه چند نفر دیگه رو هم معرفی میکنن

حالا شرایطم❗

نیاز مالی ندارم و مجردم و از طرف خانواده ساپورت مالی میشم کاملا ولی خب مستقل شدن دوست دارم و الان اکثرا فوق لیسانس هستن میگم ارشد بخونم در کنارش دوسال رو به خودم به استعداد هام برسم چون بعد شاید متاهل شدم و نتونستم درسم رو ادامه بدم!بودم میگم اونایی که مثلا ارشد دارن تو استخدام هم حقوق بالایی میدن نسبت به کارشناسی!از طرفی هم میگم من با کارشناسی هم میتونم شاغل باشم چه کاره دو سال هم بخونم!گیج شدم 

یکی عاقلانه کمک کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادامه تحصیل ارشد و دکترا به ادم اعتماد به نفس میده و درس خوندن تو سن پایین راحت تره مخصوصا زمانی که مجردی ، من اگه جای شما بودم اول درس میخوندم چون نیاز مالی نداری و درکنارش اگه وقت داری  پاره وقت تدریس کن که واست سابقه کار بشه

وای اسی منم مثه خر خو گل گیر کردم😬😬😬 

اگه توهم میتونی راهنماییم کن 

۱، بعد لیسانس آزمون استخدامی آموزش پرورش بدم و بشم دبیر زیست 

۲، ارشد وزارت بهداشت یخونم و تو ازمایشگاه خصوصی کار کنم که حقوق چندانی نداره و همش بیگاریه 

۳، ارشد ایران بخونم و برای دکترا برم اروپا 

۴، تا دکترا بخونم تو ایران و بشم هیئت علمی تو ایران

وای اسی منم مثه خر خو گل گیر کردم😬😬😬 اگه توهم میتونی راهنماییم کن ۱، بعد لیسانس آزمون استخدامی آم ...

ببین هیچوقت جز کادر درمان آزمایشگاهی نباش !همیشه یه کارمندی همیشه با میکروبی و روحیه کاری جالبی ندارد

من خودم می‌تونستم پزشکی هسته ای ارشد بخونم ولی ارزش نداره شیفت شب حقوق کارمندی بیماری

ببین هیچوقت جز کادر درمان آزمایشگاهی نباش !همیشه یه کارمندی همیشه با میکروبی و روحیه کاری جالبی ندار ...

دقیقاااااا ، خودمم روحیاتم با ازمایشگاه جور نیس 

پس میمونه مهاجرت