2777
2789

از یه پسره خوشم میاد

حدودای سه هفته پیش انفالوش کردم

تصمیمم بر این بود فراموشش کنم

اما دوباره پشیمون شدم

دوباره فالوش کنم؟

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎 ما را شکار کرد و بیافکند و برنداشت🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با پیج فیک فالوش کن فعلا بنظرم🤔

چرا فیک؟

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎 ما را شکار کرد و بیافکند و برنداشت🙃
با خودتون منطقی فکر کنید که هدفتون چی هست از این کار..

میخوام باهاش درارتباط باشم یه مدت صحبت کنم 

یعنی یه حالت دوستی معمولی نه اینکه بهش بگم خوشم ازش میاد که بیشتر شناخت پیدا کنم ازش

من قبلا فالوش کرده بودم و منتظر یه حرکت از اون بودم و وقتی که دیدم کاری نمیکنه عصبی شدم انفالوش کردم

ولی حالا میخوام خودم واسه دل خودم یه قدمی بردارم

فالو کن دوباره

اگه خوشت میاد ازش چرا فراموش کنی 

فالو کن ولی ضایع بازی در نیار

منظورم اینه هیچوقت استوریشو ریپلای نکن یا اگه فکر میکنی تازه یه نیم استوری گذاشته نگا نکن بزار حداقل چند ساعت بگذره که ضایع نباشه،بزار اون پیش قدم شه بگه دوست داره ،پسرا اگه بفهمن عاشقشونی موی سیاه نمیزارن سرت بمونه

همین که دوباره میخوای فالو کنی خودش ممکنه شک کنه چون بنظرم دخترا خیلی کم پیش میاد همینجوری پسری رو دو بار فالو کنن

فالو کن دوباره اگه خوشت میاد ازش چرا فراموش کنی فالو کن ولی ضایع بازی در نیارمنظورم اینه هیچوقت استو ...

واااای

میخوام ریپلای کنم اتفاقا😂🫠🫠

اون دفه که هیچ کاری نکرد

واااایمیخوام ریپلای کنم اتفاقا😂🫠🫠اون دفه که هیچ کاری نکرد

بنظرم بیرون میبنیش همیشه باهاش خوش برخورد باش بزار فکر کنه بهش نخ میدی اصلا، والاا که چی مثلا 

ولی پیام دادن ضایع تره اینجوری خودشونو بیشتر میگیرن حتی پیام‌هاتو برا مسخره کردن یا اینکه بگه دختری بهم پیام داده و کلاس بزاره نشون دیگران میده 

وقتی هم کسی مسخره میکنی پیش دوستات حتی اگه بدت ازش نیاد ناخودآگاه از چشت میفته قلبا انگار با کار نکرده باورت میشه که خوب نیست طرف

و گر نه دوست داشتن کسی و ابراز علاقه بهش که جرم نیس ، ولی خب دیگه پسرا اینطورین