2777
2789
بابا معلوم نیست این پرستارا چه مرگشونه اینجوری میکنن با مریض ،بخدا هیچیت نیست با استراحت و مایعات خو ...

سلام‌گلم احساس نم میکنم 

همش آب میخورم

سرم و آمپول هم میزنن پرستارا

دکترم هنوز نیومده😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم چه خبر انشالله که خوش خبر باشی

سلام عزیزم

فعلا همون سرم آمپول و آب فراوون میخورم

دکترم نیومده هنوز 

سونو مجدد ننوشتن بیینم آب بچه در چه وضعه😭

حس نم میکنم اما نمیدونم تعریقه یا کیسه آب

پرستارا هم نمیفهمن😔میگن باید صبر کنیم 

برام دعا کن پشیمون نشم😭

[QUOTE=366308831]مرسی فداتشم فعلا شرایطم همونه  دکترم نیومده سونو محدد ننوشتن حس نم هم میکنم امیدوارم عرق با ...[/QUOTE نگران نباش دعاهای همه این جمع پشت و پناه خودت و کوچولوته همه چی بخیر میگذره آن شاالله فقط توکل بخدا و آرامش داشته باش

عزیزمم واست دعا میکنمخوشحال شدم اومدیهر وقت میتونی بیا سایت

دوتا دستام سرم داشتم نمیتونستم تایپ کنم

الان یکیش آزاده 

دورت بگردم دیگه اشک چشمم خشک شده توروخدا بچمو دعا کن من جهنم😔

سلام‌گلم شرایط مثل دیشبسونو مجدد و تست آمینو مجدد گفتن فعلا روده حس نم میکنم نمیدونم تعریقه یا...پرس ...

عزیزم امیدوار باش

به خدا توکل کن 

مطمئنم دکتر میادو بهت خبرای خوب میده مامان خوشگل

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!
دوتا دستام سرم داشتم نمیتونستم تایپ کنمالان یکیش آزاده دورت بگردم دیگه اشک چشمم خشک شده توروخدا بچمو ...

این چه حرفیه که میزنی هم خودت هم نینی جفتتون مهمین خدا جفتتونو واسه هم نگه داره انشالله

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!