2777
2789
به حق امام زمان فردا صبح با خوشحالی پیام بزاری نگران نباش یه آیه الکرسی برات میخونم

عزیزم توروخدا منو از یادت نبر

بچم صحیح سالمه تکون میخوره

کیسه آبم نشتی داره 

بستری شدم 

میگن ممکنه ترمیم بشه ممکنه هم ....😭

آخ قلبم بچه سالمم جلو چشمم اگه چیزی بشه منم تموم میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مطمئنم خودت و بچت سالم از بیمارستان مرخص میشین، دلم خیلی روشنه باور کن، کلی هم از طرفت برا شهیدان صل ...

جیگرم خونه 

همراه نزاشتن کنارم دارم سکته میکنم قلبم تیکه تیکه شده واسه بچم 

بچه صحیح سالم کیسه آب لعنتی ترمیم بشه

طفل معصوم تکون میخوره خبر نداره چیشده 

آخ مادر

مرسی عزیزمصدای قلبشو گذاشتن بچه سالم سالم تکون میخوره بمیرم براش😭اگه کیسه آبم ترمیم نشه بچه دسته گل ...

نگران نباش ترمیم میشه توکلت به خدا باشه 

اینقدر دیدم کیسه ابشون سوراخ بوده و صحیح و سالم بچشون ب دنیا اومده

الان استرس از هر چیزی برات بدتره

برو گوگل بزن دعای هفتم صحیفه سجادیه گوش بده و از خدا بخواه درست میشه انشاالله به یاری خدا

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
جیگرم خونه همراه نزاشتن کنارم دارم سکته میکنم قلبم تیکه تیکه شده واسه بچم بچه صحیح سالم کیسه آب لعنت ...

گلم استرس به خودت وارد نکن، تا خدا نخاد طوری نمیشه، اینهمه آدم دارن دعات میکنن، از ته دل از خدا بخاه، برات معجزه میکنه مطمئن باش

بچم انقدر تکون میخوره خبر نداره چیشدهتوروخدا دعا کن بچم سالم بمونه بمیرم برای مظلومیتش آخ قلبم😭😭😭 ...

آیت الکرسی میخونم‌ براتون

الهی به حق پنج‌تن زود خوب بشه♥♥♥

بگردم برای نگرانیت عزیزم💔

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچم انقدر تکون میخوره خبر نداره چیشدهتوروخدا دعا کن بچم سالم بمونه بمیرم برای مظلومیتش آخ قلبم😭😭😭 ...

آیت الکرسی میخونم‌ براتون

الهی به حق پنج‌تن زود خوب بشه♥♥♥

بگردم برای نگرانیت عزیزم💔

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزم توروخدا منو از یادت نبربچم صحیح سالمه تکون میخورهکیسه آبم نشتی داره بستری شدم میگن ممکنه ترمیم ...

نگران نباش از ته ته دلم برات الان میخونم تو هم انشالله بیای و بگی مشکلت حل شده 

یه چیزی بگم بهت 

اونی که باید ببخشه نه منم نه اون دکتره نه هیچ کس دیگه 

دکترا همش حرف میزنن اگر اون بچه رو میخوای مستقیم بشین بدون استرس با خدا صحبت کن باهاش معامله کن در عوض بچت یه رفتار رو قول بده بزاری کنار 

فکر کن خدا نشسته کنارت و داری باهاش حرف میزنی 

خدا شاهده نتیجه میگیری 

اینارو تجربه کردم دارم بهت میگم 

دست خدارو بگیر بزار رو شکمت  بگو‌خودت ترمیمش کن 

بگو دلت خیلی این بچه رو میخواد و می‌دونی که فقط تو میتونی بهش برگردونی

یه زمانی بچم تو آن آی سی یو بود دکترا میگفتن زنده موندنش معلوم نیست خانم   می‌دونی الان همون بچه هجده سالشه 🥰فقط به لطف خدا