2777
2789

وقتی میام اینجا میبینم بعضیا میگن طلاق میگیریم و خانوادمون حمایت میکنن.یا میگن با اینکه بابام پولدار نیس ولی سعی کردن جهاز خوب بدن ک سر بلند بشم.یا میگن بابامون بعد ازدواجم پول تو جیبی میده.یا میگن مامانم یخچالمو گاهی پر میکنه.تازه میفهمم چ خانواده های خوبی توی این دنیا وجود دارن ک من ندارم.با اینکه وضع بابام ب نسبت خوبه ولی پسر دوست و فرق بزارن.برام ارزش قائل نیستن.مجردی پول تو جیبی نمیداد.متاهلی هم جهاز نداد با اینکه رسمشو داشتیم.آقا ب فکر سودش بود.با منت گف فقط قسط وام ازدواجتو میدم چون قسطش ماهی یه تومنه برام سود و کم هزینس.با همون وام ازدواجت برو خودت جهازتو بخر 

پدر من از بچگی حمایتگر بود تو همه مسائل 

بنا به یه دلایلی بخاطر ازدواجم تغییر کرد یک سال خورده ای نزدیک به دوسال ارتباطی نداشتیم که خودش پیش قدم شد همون بابای قدیمی خودم شد

💍 دانشجوی مهندسی نفت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی عزیزم من خودم کار کردم و جهیزیه خریدم پدر نداشتم مادرمم کاری از دستش بر نمیومد

خدا بیامرزه پدرتو.اگ پدر با وضع خوب داشتی ک ب داداشت نه نمیگف ولی برا تو جهاز نمیخرید اونوقت چی 

خدا بیامرزه پدرتو.اگ پدر با وضع خوب داشتی ک ب داداشت نه نمیگف ولی برا تو جهاز نمیخرید اونوقت چی

نمیتونست کولی بازی در میوردم ولی برا شوهرم برعکس شماست به دختر دادن ولی پسر نه

نمیتونست کولی بازی در میوردم ولی برا شوهرم برعکس شماست به دختر دادن ولی پسر نه

کاش منم بی حیا بودم.من صحبت کردم ولی اهمیت نداد.ولی کولی بازی درنیاوردم چون اینجوری نیستم 

پدر من جهیزیه عمه هامو داد، برای عموم زن گرفت، مادرشو نگهداشت ولی برای بچه هاش نداشت، خودمون جهاز خریدیم، هنوزم بعد ازدواج همه مون در خدمتشیم از پول تو جیبی، هدیه، ماشینامون

کنگورمو دادم رفتم سر کار چون پول توجیبی نداشتم

ولی خداروشکر میکنم همه مونو خودساخته کرده، به هبچکی حتی شوهرم نیاز ندارم✌️🌹❤️🙏

پدر من جهیزیه عمه هامو داد، برای عموم زن گرفت، مادرشو نگهداشت ولی برای بچه هاش نداشت، خودمون جهاز خر ...

نداشت بهت نداد.یا حتی ب هیچکدومتون نداد.نه ک ب داداشت بگه چشمم کور ندار ک نیستم ولی ب تو بگه هر کی ب فکر خودشه 

فرق گذاستن بدترین آفت خانواده سبابای من اگه نکرد برای هیچکدوممون نکرد

من حاضر بودم پولدار بود ولی برا همه خسیس میشد ب هیچکس یه هزاری هم نمیداد.شوهر عمم پولدار و خسیس بود جمع کرد وقتی فوت شد ارث بین بچه هاش تقسیم شد.آدم فرق بزار سخته