2777
2789
عنوان

پدر شوهرم هشتادویک سالشه

219 بازدید | 14 پست

امروز ناهار خونه مابود میخواست بره جایی من بهش گفتم چرا زانو بندهاتو نمیبندی گفت نه عجله دارم بهش گفتم سختت میشه ها ببند گوش نداد رفت بعدش خورده زمین زنگ زده به شوهرم بیا منو ببر نزدیک بود تصادف کنم اومده میگه تو منو چشم زدی خوردم زمین 

آخه من بهش چی بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به مادرشوهرم که مدام از عطش و پرادراری می نالید گفتم آزمایش قند بده

داد

و قند داشت

تو جمع گفت این دختر از بس گفت قند داری تا من دیابت گرفتم

پشت دستم رو داغ کردم دیگه واسه کسی دلسوزی نکنم

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

اینطور افراد جوابی ندارن که 🙄

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

به مادرشوهرم که مدام از عطش و پرادراری می نالید گفتم آزمایش قند بدهدادو قند داشتتو جمع گفت این دختر ...

واقعا چند وقت پیشم تو کوچه خورده زمین بابای من بلندش. کرده سوار ماشینش کرده برده خونشون برگشت به من میگه امروز توچشم زدی اون روزم بابات چشم زد

هیچی نگو بخند بگو خدا نکنه چشم بخورین الان اسپند دود میکنم. ادم نمیتونه واسه همه چی که جواب بده گ ...

باورت میشه از بیرون اومد خودش برگشت گفت اسفند بریز بعدش که ریختم برگشته میگه تو منو چشم زدی