2777
2789
عنوان

هفت ساله شدم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست
اصلاح سبک زندگی کنیعنی چیتنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور روغن استفاده نکن تو غ ...

ممنون عزیزم 

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالت خوبه؟

نه حالم خوب نیست…

بغض گلوم و گرفته ولی نمیترکه:)

دارم دیوونه میشم از بس منتظر پیامم و گوشی رو چک میکنم💔😔

تو خوبی گل خانم؟

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

مبارکهعروسی دخترت رو جشن بگیریم😄

ممنون عزیزم انشاالله😁😍

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت
چیکار به زن گرفتن داداشت داری حالا🙄😕

چون داداشمه پاره تنمه،میخوام خوشبختیشو ببینم

فداتشمم چیشده؟میخوای حرف بزنی اروم شی؟عی منم خوبم

دور شما بگردم من❤️

یکی از عزیزانم پیام داد منو بین زمین و اسمون گذاشت و رفت دعا کن دل تو پاکه خدا صداتو میشنوه 😔

با دعای تو امشب غمگینن نخوابم💔😭

چی بگم ازش…هعی

عالی باشی همیشه ❤️❤️

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

چشم عزیزممهی نگران نباش خودتو اذیت نکن بگیر بخواب باشه؟

سرم داره میترکه ولی خوابم نمیبره…

چشمت بی بلا❤️❤️❤️

اگه قرص میخوری که بخور ولی اگه نمیخوری نسکافه بخور برا سر درد خوبه

چشم سعی میکنم:)

خوبه که هستی جوجه کوچولو❤️❤️🫂