2777
2789

دوست دارم بدونم اون دنیا چجوریه؟

احساس میکنم باید دنیای خوب و شیرینی باشه 

از ی طرف دوست دارم بدونم چرا بعضیا فوت میکنن خیلی میان تو خوابمون بعضیاشون نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی .یعنی هیچی متوجه نشدی یا فراموش کردی

من چیزی یادم نیس ولی مامانم ک میومده بالا سرم تو ای سیو میگه تو همش تو بی هوشی حرف زدی گفتی بابابزرگ پیشمه هیچ کس دیگه پیشم نیس

بابابزرگم خیلی سال قبل تصادفم فوت کرد

پدربزرگم وقتی فوت کرده بودن نزدیک ۲۰ سال بود ک درگذشت...

بعد مادرم ازش پرسیده بود بابا اون دنیا چجوریه گفته بودن ک فقط حواست ب نمازات باشه اینجا کسایی ک نماز نخوندن رو بهشون سوزن میزنن 

😐

خودمم چند بار ک کوچیک بودم میرفتم توی تونل پر از نور و بصورت سر خوردن با شتاب میرفتم 

اخرای تونل ک میرسیدم متوقف میشدم و همه جا یکباره تاریک میشد و حس میکردم تریلی از روم رد شده و یه حس سنگینی میکرد بدنم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
زندگی پس از زندگی خیلی دوست داشتم ولی. ی جاهای احساس کردم زیادی غلو میکنن دیگه نگاه نکردم

من امسال بود فک کنم...

فک کردم الکیه ی جورایی اعتقاد اینارو از دست دادم

ک ی مردی و آوردن تو برنامه داخل ی بیمارستانی ک بسته بودنش بخاطر تعمیرات و اینا بستری بوده

نشونه هایی از داخل سقف داد گفت داخل سقف سوراخه و این داستانا 

آوردن سقف و کندن دیدن ک آره درسته

بعدش دیگه اعتقاد کامل پیدا کردم😂

🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱

بعده فوت بابابزرگت مانمانت چطور باهاش حرف زده

اومده بود توی خابش دیگه 

بعد مادرم گفته بود بابا میدونی ۲۰ ساله ک فوت کردی 

بابابزرگم گفته بود نه بابا من ۳ روزه ک مردم 😐

یعنی ببین ۲۰ سال ما برای مردگان اون دنیا ۳ روزه بوده ک گذشته 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
مگه بابا بزرگت فوت نکردهچجوری مادرت ازش پرسیده

توی عالم خواب 

خوابشون رو دیده بودن