2777
2789
عنوان

نامزدم تو خیابون داد میزد سرم

168 بازدید | 11 پست

امشب به نامزدم گفتم بریم بیرون یه چیزی بخوریم 

اومد دنبالم رفتیم یه چیزی خوردیم 

بعد خیلی بی حوصله بود انگار به زور اومده بود بعد سوار شدم داشت می‌رفت سمت خونه 

گفتم خو حوصله نداشتی نمیومدی هنوز نیم ساعتم نیست اومدیم بیرون بعد یهو عصبی شد گفت بیشعور من بخاطر تو اومدم تو این سرما اونوقت تو ناز می‌کنی واس من منم بهم برخورد پیاده شدم داد میزد فحش میداد بیا سوار شو 

منم سوار شدم منو رسوند دلم خیلی شکست مثلاً رفتم یکم دلم باز بشه بدتر دلمو شکست 

تقصیر اونه یا من ؟

نمیدونم تقصیر کیه ولی داد زدن چه تو خونه چه تو خیابون هیچ جوره تو کتم نمیره.......من بودم تمام

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نمیدونم چی بگم ولی مثلا بهتر بود میگفتی چی شده چرا بی حوصله ای؟! شاید بهتر جواب میداد 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂