2777
2789

خودم فک میکنم چون دردام شروع شد تو زایشگاه رفتم زیر آب گرم نیم ساعتی زیر آب گرم کمرم گرفتم همونجا حس کردم بچه داره میاد شروع کردم جیغ کشیدن شیر ابم نیستم تو همون اتاق درد زایمان کردم اصلا به اتاق زایمان نرسیدم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرپا. شدن بعدش رو دوست دارم چند هفتته

اره خیلی درجا خوب شدم برا من خوب بود با وجود رفتار وحشتناک پرستار و ماماها سرم جیغ میزدم دعوام میکردن آخر درو بستم رفتن اصلا نیومدن شوهرم متخصص گرفت فرستاد اونم ب دنیا بیارتش وگرنه بچم خفه میشد میگفتن به ما چه انقد بمون فلان بشی 

خلاصه خاطره خیلی بدی شد 

الان هفته ششم الی هفتم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم فک میکنم چون دردام شروع شد تو زایشگاه رفتم زیر آب گرم نیم ساعتی زیر آب گرم کمرم گرفتم همونجا حس ...

اره آب گرم خوبه ..چ خوش را ماشالله

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چجوری درد نکشیدی اپیدورال کردی ورزش میکردی

ورزش خیلی کردم دوهفته آخر روزی چند بار میرفتم زیر آب گرم و کمرم فقط می‌گرفتم زیر آب گرم ورزش کگل خیلی انجام دادم پیاده روی خیلی داشتم روغن کرچک خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اولی از ۱۱شب درد کشیدم خفیف تا ۸صبح از ۷تا ۱۲ونیم ظهر شدید بود دردم و برا دومی دردی نداشتم از ۳ظهر امپول فشار زدن تا ۸شب 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اره خیلی درجا خوب شدم برا من خوب بود با وجود رفتار وحشتناک پرستار و ماماها سرم جیغ میزدم دعوام میکرد ...

چ بد من خصوصی بود عالی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اولی از ۱۱شب درد کشیدم خفیف تا ۸صبح از ۷تا ۱۲ونیم ظهر شدید بود دردم و برا دومی دردی نداشتم از ۳ظه ...

آخرشم درد نداشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره آب گرم خوبه ..چ خوش را ماشالله

ولی اولی خودم میگفتم دیگه زنده نمی‌مونم دکتر میخواست ببره سزارین ی ماما خدا خیرش بده اومد دست کرد تو سر پسرم آزاد کرد دنیا اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی از۳تا۸درد شدید داشتم خیلی سخت بودب نظرم البته حال روحیمم خراب بود بی پولی عمل قلب مامانم هیشکی نبود بیاد پیشم باشوهرمم قهربودم خلاصه اوضاعم داغون بود🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید