2777
2789
بله ولی کیفیت ها فرق داره

یه فیلمی بود اسمشو یادم نیست. دختره دانشجو بود یه زنه پولداره رو هرروز می‌دید آرزو میکرد جای اون باشه. به روز صبح بلند شد دید شده اون. فقط یک روز خوشحال بود. دید بچه داری و خیانت شوهر و... اذیتش می‌کنه. آرزو کرد شوهر این خانم دومیه بشه. باز خوابید و پاشد دید اون شده. بعد توی شرکتش مشکل پیش اومد. خلاصه انقددددر ادامه پیدا کرد تهش آرزو کرد کاش یه دختر دانشجوی بی غمم و غصه بودم. یهو دید خودش شده توی اول فیلم. 

از این مدل داستانا خیلی زیاده و من واقعا با پیامش موافقم. اینکه چه کسی رو خوشبخت بدونی بسته به دیدت داره. 

به نظرم آدم باید سعی کنه بهترین ورژن خودش باشه.

یه فیلمی بود اسمشو یادم نیست. دختره دانشجو بود یه زنه پولداره رو هرروز می‌دید آرزو میکرد جای اون باش ...

ممنونم دوست خوبم ماشاالله ب طرز فکرت منم آدم راضی هستم ولی برخورد بد آدما منو بهم میریزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ذکر مثال لطفاًچجوریه

کلا خوش شانسه

مثلا خونواده شوهرم عاشق بچه‌ان جاری قبل اون کلا بچه دارنشد اون با ا مدنش دوقلو اورد

الان ک پدرشوهرمادرشوهرم تنها شدن همه پسراشون واسشون نگرانن بهشون سر میزنن بجز شوهر اون اصلن بهشون زنگم نمیزنه 

ولی ما هرروز تو خونمون بخاطره تنهایی اونا ناراحتی و دعوا داریم

مادرشوهرم خیلی بیشتر از بقیه هوای اون و بچه هاشو داره

شوهرش خیلی خیلی احترام میزاره دوسش داره

درحالی ک شوهرای ما این رفتارشونو مسخره میدونن