2777
2789
عنوان

حواس پرتی گند پشت گند

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست
من پست قبلیمو که داشتم بعد از ۴ ماه تازه داشتم باهاش خو میگرفتم جام عوض شد ۴ ماه دیگه هم باید بگذره؟ ...

من بخام گند زدنمو بگم خیلی بیشتر بود خوب میشه شک نکن فقط خودتو سرزنش نکن بزار بعد رو روتین همه چی خوب میشه و انجام میدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پست قبلیمو که داشتم بعد از ۴ ماه تازه داشتم باهاش خو میگرفتم جام عوض شد ۴ ماه دیگه هم باید بگذره؟ ...

شما دقت و تمرکزت پایینه

به جای اینکه بشینی غصه بخوری یه چک لیست از کارهایی که باید انجام بدی به ترتیب تهیه کن هر روز دونه دونه چک کن و تیک بزن

بعد یه مدت کم کم به روال ذهنیت تبدیل میشه

ولی همیشه چک لیست رو چک کن

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من باشم قبل هر راه کار برا خودممیرم اول گندی ک زدم جمع کنم رک ب رئیست بگو که اینطوری هستی

زشت نیست؟

خودشم یجورایی میدونه 

حتی چیزیم نمیگه بهم سرزنش هم نمیکنه

ولی ترسم از اینه بهش بگم بگه اگه تحت فشاری لازم نیست اینجا باشی و ... 

به این نتیجه برسونمش که آره مناسب این کار نیستم 

وقتی کارهات تموم شد حتما همه چیز رو چک کن..بعد برووبازیهایی که دقت رو افزایش میدن انجام بده

همش تو ذهنم مرور میکنم ها 

میگم خب این کارو تموم کردم الان باید دستگاه رو روی عدد ۸ بذارم 

یه بند تو ذهنم میگم یه پشه از کنارم رد شه حواسم پرت اون پشه میشه یادم میره 

با هرچیز کوچیکی حواسم پرت میشه 

من بخام گند زدنمو بگم خیلی بیشتر بود خوب میشه شک نکن فقط خودتو سرزنش نکن بزار بعد رو روتین همه چی خو ...

چجوری روتین میشه؟

باید هی پشت سر هم سوتی بدم ؟ 🤦🏻

به توصیه و راهنمایی دوستان فکر کنم باید بنویسم 

آخه میدونی 

چون خودش گفت بنویس روم نمیشه برگه بردارم همشو بنویسم 

موفق باشیخطرناک نیست؟

ممنونم 

خطر جانی که نه 

فقط باید حواست جمع باشه 

۴ تا دستگاه وابسته به هم هستن باید حواست به هر ۴ تا باشه و اینکه هر کدوم برا خودش کلی نکته و جزئیات ریز داره 😭

شما دقت و تمرکزت پایینهبه جای اینکه بشینی غصه بخوری یه چک لیست از کارهایی که باید انجام بدی به ترتیب ...

هعی

باید همین کارو کنم 

آخه روم میشه 

پیش خودش چی فکر کنه 

نگه دختره چه گیجه

هرچند خودشم گفت بنویس رو برگه 

هعیباید همین کارو کنم آخه روم میشه پیش خودش چی فکر کنه نگه دختره چه گیجههرچند خودشم گفت بنویس رو برگ ...

اتفاقا متوجه میشه برای کارت ارزش و اهمیت قائلی

اینکه  ننویسی و هر روز یه چیزی یادت بره و بخوای زنگ بزنی به این و اون و یا باعث خسارت و دردسری بشی

هم باعث میشه بگن چه گیجی هم احتمالا کارت رو بعد یه مدت از دست بدی.

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اتفاقا متوجه میشه برای کارت ارزش و اهمیت قائلیاینکه ننویسی و هر روز یه چیزی یادت بره و بخوای زنگ بز ...

ممنونم عزیزم ❤️ 

امروز همشو نوشتم 

اومد بهم سر زد گفت به حول قوه الهی داری یاد میگیری 😅

خیلی ناراحت شدم دیروز 😮‍💨