2777
2789
همین مونده ،باعقاید تناسخ اون معلول مظلوم که خانواده هم نداره ،درفقر هم هست بگی چون روحت پاک نبوده ا ...

واقعا این اندیشه تو هند وجود داره؟ آخه باید یه دلیلی داشته باشه که یه عده رنج خیلی بیشتری می‌کشن یه عده زندگی راحت‌تری دارن

واقعا این اندیشه تو هند وجود داره؟ آخه باید یه دلیلی داشته باشه که یه عده رنج خیلی بیشتری می‌کشن یه ...

خب اگه همه راحت بودن که زندگی معنی نداشت

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با توجه به عقیده ای که دارم معصوم ترین شخص ها بدترین درد ها رو کشیدن عقیدم اینه هر شرایطی داری این ب ...

ولی بعضی ها برای رسیدن به سعادت باید رنج بیشتری بکشن بعضی ها کمتر گفتم شاید اونایی که کمتر رنج میکشن روحشون از اول پاک‌تر بوده

واقعا این اندیشه تو هند وجود داره؟ آخه باید یه دلیلی داشته باشه که یه عده رنج خیلی بیشتری می‌کشن یه ...

بله اونهاعقیده به تناسخ دارن 

ماکه مسلمان هستیم میدونیم پشت همه چیز حکمتی وجودداره 

وطبق آموزه های دینی معلولین که زندگی سختی تجربه میکنن اون دنیا زندگی خوبی دارن 

وثروتمندان به اندازه داراییشون بازخواست میشن وهرکس اندازه داشته هاش جواب پس بده که چطورازشون استفاده ودرچه راهی 

وعقل هم میگه یه جایی بالاخره باید عدالت وجودداشته باشه

خدا مجموع رو در نظر میگیره. 

همچنین هیچکس جز خدا نمیتونه رنج آدم ها در طول زندگیشون رو دقیق اندازه گیری کنه. 

ولی بعضی ها برای رسیدن به سعادت باید رنج بیشتری بکشن بعضی ها کمتر گفتم شاید اونایی که کمتر رنج میکشن ...

اخه رسیدن به سعادت برای هر کس متفاوته .سعادت یه جا نیس بعد ادما با رفتار های الانشون از سعادت دور میشن 

اگر به قرآن اعتقاد داشته باشیم ، خدا فرموده انسان رو در رنج آفریدیم. حالا رنج برای افراد مختلف ، شکل ...

اینو قبول دارم ولی سطح و شدت رنج برای همه یکسان نیست از این جهت گفتم شاید به وضعیت روح قبل از تولد بستگی داشته باشه

اگر به قرآن اعتقاد داشته باشیم ، خدا فرموده انسان رو در رنج آفریدیم. حالا رنج برای افراد مختلف ، شکل ...

اصلا یه جور دیگه مطرح میکنم به نظر شما چرا خداوند خواسته همه در رنج آفریده بشن؟ برای این نبوده که روحشون پاک بشه؟ 

خدا مجموع رو در نظر میگیره. همچنین هیچکس جز خدا نمیتونه رنج آدم ها در طول زندگیشون رو دقیق اندازه گی ...

بله فقط خدا می‌تونه محاسبه کنه ولی واقعیت اینه که عده ای در این دنیا زندگی راحت تری را تجربه میکنن برام سواله که آیا همون‌طور که زندگی ما بعد از مرگ به میزان پاک بودن مون توی این دنیا ربط داره آیا زندگی الان مون نتیجه ی وضعیت روحمون توی یه دنیای قبلی بوده؟

بله اونهاعقیده به تناسخ دارن ماکه مسلمان هستیم میدونیم پشت همه چیز حکمتی وجودداره وطبق آموزه های دین ...

به نظرتون همون‌طور که زندگی ما بعد از مرگ به زندگی و پاک بودن مون در این دنیا ربط داره آیا زندگی فعلیمون نتیجه ی پاکی و یا ناپاکی روحمون قبل از به دنیا اومدن نیست؟