2777
2789
عنوان

استرس زگیل تناسلی

59 بازدید | 5 پست

من تازگیا متاهل شدم نامزدم تا حالا جز من با کسی نبوده منم جز اون باکسی نبودم اما بازم استرس زگیل تناسلی رو دارم 

اصلا انقدر وسواس خودبیمار پنداری دارم ک حس میکنم اونجایی ک رابطه داشتیم میخاره جوش زده میسوزه نمیدونم تلقینه چیه چیزیم ندیدم والا

شمام دارید؟

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
خب واکسن بزن اگه انقدر میترسی

اون ک اره اما الان مبگم کار از کار گذشته واکسن دیگه فایده نداره🤣

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نداشته باش عزیزم زگیل تناسلی تنها بیماری دنیا نیست خیلی بیماری های خطرناک دیگه ام هستن. اگه از ...

ن ازمایش نگرفتم 

اما از بچگی عاشق هم بودیم و فقط با من بوده 

ولی من بازم میترسم 

ن ازمایش نگرفتم اما از بچگی عاشق هم بودیم و فقط با من بوده ولی من بازم میترسم

پاشو برو واکسن بزن دیگه ام نگران نباش. مرتبم برو چکاپ شو پیش متخصص زنان. ان شاالله که هیچوقت سراغت نمیاد.