2777
2789
عنوان

چندسالتونه و چه بیماری های دارید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 107 پست
ن اونقدر حاد نیستم

عزیزم اگ تالاسمی مینور منظورته ک بیماری محسوب نمیشه 

منم مینورم 

تنها چیزی ک دربارش باید رعایت کنی توی بچه دار شدن و ازدواجه ک با شخص مینور ازدواج نکنی 

ک تازه اونم خیلیا ازدواج میکنن و ریسک۲۵درصدی بچه ماژور و بیمارو گردن میگیرن

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 

۲۸ سالمه افسردگی دارم ریده شده به زندگیم

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم‌ببخشید منم دیروز پرویزو فهمیدم سندروم روده تحریک پذیر دارم اما ۲ ۳ سال از شما کوچیک ترم، ...

اره منم اسهال و یبوست میشم برامم مهم نیس اهمیتی نداره

وگرنه دردای من هرروز جدیدن اضافه میشن 

پریودمجدد ودرد تخمدان  

کمرم دردمیگیره میگم نکنه کلیه باشه و... خودموبادانشگاه مشغول میکنم یادم نیان وگرنه یه پام بایددکترباشه

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
مچ پام ضعیف هست باید مراقب باشم پیچ نخوره سندرم روده دارم .بازم شکر

سلام عزیزم‌ببخشید منم دیروز پرویزو فهمیدم سندروم روده تحریک پذیر دارم اما ۲  ۳ سال از شما کوچیک ترم،، درحد مرگ دلم درد میگرفت اسهال و اینا داشتم یا یبوست میگرفتم،، خواستم ببینم‌جز اینا مشکله دیگه ایی پیش نمیاد واسم؟

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی
۲۸ سالمهکم کاری تیرویید دارمبواسیربه مدت ۱۱ سال پریودیمم نامنظم بود ولی دو سالیه خداروشکر تقریبا نرم ...

عزیزم میشه بگید چجور منظم شد 

منم پلی کیستیکم اگه مشابه من بودین راهنمایی کنید ممنون

سلام عزیزم‌ببخشید منم دیروز پرویزو فهمیدم سندروم روده تحریک پذیر دارم اما ۲ ۳ سال از شما کوچیک ترم، ...

یه چیزی ک خیلی اذیتم کرد سر کلاس ها روده هام خیلی شدید صدا میداد قارو قور میکرد همه می‌شنیدن اذیت میشدم یا سر کلاسا هر صبح مجبور بودم اجازه بگیرم برم سرویس بهداشتی یا اینکه خودم نگه دارم تا کلاس تموم بشه خیلی اذیت میشم افت تحصیلی کردم چون اصلا تمرکز نداشتم 🥺🥺 من مشکلم برای صبحا هست عصرا اصلا علائم ندارم سعی میکنم تا جای امکان صبح ها رو خونه بمونم ولی زندگیم مختل شده

یه چیزی ک خیلی اذیتم کرد سر کلاس ها روده هام خیلی شدید صدا میداد قارو قور میکرد همه می‌شنیدن اذیت می ...

ای وای😓💔

منم الان خوبم، اما دیروز شکمم همش صدا میداد،، به نظرتون درمان داره؟ یا اصلا علتش چی هست؟

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی

کمردرد شدید میاره ‌.اگه حرص وجوش نخوری سروکله اش پیدا نمیشه بعد ۵ ماه بخاطر ناراحتی دوباره برگشت