2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دم پریم مایع سفید میاد تا بشم یا همون ترشحات ابکی ایشالله این ماه ادامه دار باشه و دیگ پری نشم ع ...

عزیزم دعام ک خیلی حالم بده

منم میگم قبل پری این مایع باید بیاد

ولی چیکار کنم سریع پری بشم  

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

چندسالته این کارا چیه؟ یه ویزیت دکتر برو یا بارداری یا عفونت داری

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم دعام ک خیلی حالم بدهمنم میگم قبل پری این مایع باید بیادولی چیکار کنم سریع پری بشم

ببین منم یمدت ربخت بهم دیر به دیر میشدم احتمالا تخمکات مقداری کم کار شدن یا استرسی چیزی تاثیر گذاشته نگران نباش اصلا اگه اقدام نداشتی پریود میشی اول البته محض احتیاط یه بیبی بزن نبود لرو دکتر یه امپول میده پری میشی

من ی بار اینجوری شدم از استرس چهار پنج روز عقب انداختمکلی گریه کردم چون بچه نمیخوام اخرش دوتا تست خر ...

عزیزم بی بی چک برا من کی نشون میده؟؟ 

من میدونم الان نشون نمیده چون یه هفته از رابطه میگذره و چهار و پنج روز هم عقب انداختم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ببین منم یمدت ربخت بهم دیر به دیر میشدم احتمالا تخمکات مقداری کم کار شدن یا استرسی چیزی تاثیر گذاشته ...

عزیزم بی بی چک برا من کی نشون میده؟؟ 

من میدونم الان نشون نمیده چون یه هفته از رابطه میگذره و سه چهار روز هم عقب انداختم 

مجردی؟

من مایع بی رنگ میومد باردار بودم سر تایم پریودم

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
عزیزم بی بی چک برا من کی نشون میده؟؟ من میدونم الان نشون نمیده چون یه هفته از رابطه میگذره و سه چها ...

یعنی فقط یبار رابطه داشتی این ماه؟؟؟معمولا روز موعد نشون میده برا من حتی سه روز قبلترش 

فک کنم بیبی بزنی شاید هاله انداخت

مرتب پریود میشدی همیشه؟

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
من که همینو میخورم هرماه کلا بهش میگن جوشونده قاعده اور 😂براهمین خوبه فقطوقتی عقب میفته غلیظ درست م ...

عزیزم تخم شوید از کجا میگیری؟ عطاری؟ چقدررر بخرم؟؟

چندتا بریزم ک غلیظ بشه و موووثررر؟؟

عزیزم قبل تایم پریودی اینطور نبودی؟؟

نه دقیقا باردار بودم 

سه روز بعد موعدم بیبی چک زدم دوتا خط پررنگ افتاد

یعنی فقط یبار رابطه داشتی این ماه؟؟؟معمولا روز موعد نشون میده برا من حتی سه روز قبلترش

ارههه یه بار 

برا همین میگم شاید نشون نده

چون به هفته قبل پری رابطه بود