2777
2789

۲ تا زرده تخم مرغ با ۱ یا ۲ قاشق شکر( اندازه شیرین بودنش سلیقه ایی خواستی کمتر یا بیشتر بریز) با وانیل خوب هم بزن بزار روی بخار آب نزدیک ۱۰ دقیقه باید همش هم بزنی تا زرده ها کمرنگ و کش دار بشه .. ولش نکن وگرنه یهو زیادی میپزه سفت میشه 

بعد حدود نصف قوطی پنیر خامه ایی ویلی رو ( میگن ماسکارپونه ولی من اونو گرفتم هیچ مزه ایی نمیداد هیچییییی .. حداقل ویلی یه مزه پنیری میده) با دو تا یا سه تا قاشق خامه قنادی زده شده مخلوط کن ( خامه صبحانه هم میشه ولی قنادی خوشمزه تره . اگه خواستی حجمش بیشتر بشه یا پنیرش زیاد شد صبحانه بزن) بعد مخلوط زرده رو بهش اضافه کن و دیگه لایه لایه لیدی فینگر و .... 

سعی کن موادت خیلی سفت نباشه که قشنگه خورده بیسکوییت ها بره 

ته ظرف هم ی کوچولو مواد بزن بعد لیدی فینگر بزار که تهش خشک نشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.