2777
2789

دلم میخواد ب خودم برسم ارایش کنم

ولی سر اینکه لباس ندارم و پولشو ندارم بخرم با مامانم بحثم شد عصبی شدم قسم خوردم ک نمیرم 

😐💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پاشو برو دنیا دو روزه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بی پولی بد دردیه. از بابات بگیر خو وظیفشه خرجت کنه. در غیر این صورت پارتنر نداری ازش پول بگیری

😐بابام اگه داشت ک میداد مریضه الان ی ساله خونه نشین شده 

سکته کرده و فلج شده متاسفانه 

برای همین ما یارانه ب یارانه ایم